Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Auwirt

Halvpension

Fakta

Om Hotel Auwirt

Bo på Hotel Auwirt och bo nära liften med härlig utsikt över dalen samtidigt som du bor centralt i Saalbach.

Mitt i Saalbach hittar du det ljuvliga Hotel Auwirt. Här bor du nära caféer, afterski-ställen, shoppingmöjligheter, inköpsmöjligheter och skidliften. Även om du bor mitt bland allt, så bor du i en lugn och avkopplande miljö.

Wellness på skidsemestern

Och när vi nu pratar om avkoppling kan du, när du kommer hem efter en härligt lång dag på pisten med dina trötta skidben, ta en sväng förbi hotellets wellness-avdelning. Låt kroppen koppla av och musklerna återhämta sig samtidigt som batterierna laddas upp i de olika basturna. Du kan också känna värmen sprida sig i kroppen i den infraröda bastun.

Skulle du vilja ha ännu mer avkoppling finns det ett avslappningsrum med lugn och avkopplande musik som ger stor möjlighet för att varva ner. Kräver den ömma och trötta skidkroppen extra omhändertagande finns det möjlighet för att boka massage och olika behandlingar mot extra kostnad.

Läge

Vill du gärna ha skidåkningen nära? Då är Hotel Auwirt något för dig. För när du bor här har du nämligen bara 170 meter till den närmsta liften som för dig vidare i Saalbach-Hinterglemms storslagna skidområde. Det gör att du inte behöver gå så långt i pjäxorna, och inte heller de minsta skidbenen hinner bli trötta innan skidorna ska klickas på.

Halvpension på skidsemestern

På Hotel Auwirt bor du med halvpension så du behöver inte tänka på vad du ska laga för mat varken på morgonen eller kvällen. När du vaknar på morgonen kan du bara släntra ner till hotellets restaurang där det serveras en läcker frukostbuffé. Möjligheten är stor för att få fyllt på med energi innan dagens äventyr på pisterna.

På kvällen när tröttheten och hungern smyger sig på efter en härlig skiddag kan du återigen luta dig tillbaka i hotellets restaurang. Kockarna tillagar en utsökt middag och ser till så att energin fylls på ännu en gång. Det serveras en 2-rättersmeny, förutom på onsdagen där du har möjlighet för att upptäcka Saalbachs spännande restaurangutbud. En kväll varje vecka serveras även en ostfondue följt av en härlig efterrättsbuffé.

Om du inte är redo för att säga tack för idag efter middagen kan du besöka hotellets charmiga bar. Här löser bartendern en kall drink, ett gott glas vin eller en varm kopp kaffe till dig. I baren finns det även möjlighet för att slå sig ner för att läsa ett extra kapitel i din bok eller köra en omgång kortspel med din partner eller resesällskap.

Rummen

Rummen på Hotel Auwirt är inredda i en traditionell men modern alpstil med ljusa trägolv. Överlag bjuder rummen in till avkoppling med en lugn atmosfär och ljusa omgivningar. Dessutom sover du som en kung eller drottning i de sköna sängarna samtidigt som rummen har det som du kan behöva för att få en bra skidsemester.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bernkogelbahn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på Hotel Auwirt.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 170 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solarium: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Enkelrum med enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Rummet har även en liten balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

Dubbelrum

Mysigt dubbelrum i modern stil med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Rummet har även balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

Dubbelrum utan balkong

Mysigt dubbelrum i modern stil med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

Dubbelrum med möjlighet för en extrasäng

Rum i modern stil med dubbelsäng och möjlighet för en extrasäng om rummet bokas för 3 personer eftersom rummet är lite större än de normala dubbelrummen, samt badrum med dusch och toalett. Rummet har även balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

3-bäddsrum

Rum i modern stil med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Rummet har även balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

3-bäddsrum med möjlighet för en extrasäng

Rum i modern stil med dubbelsäng och en enkelsäng, samt möjlighet för en extrasäng om rummet bokas för 4 personer eftersom rummet är lite större än de normala 3-bäddsrummen. Samt badrum med dusch och toalett. Rummet har även balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

AccommodationTypes