Österrike, Sölden

Pension Sonnenheim

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. frukostpension inkl. transfer

Välj rum

27 jan lör
3 feb lör
10 feb lör
17 feb lör
2 mar lör

Alternativ 1

1 x Dubbelrum (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Safe
  • TV
  • Barnsäng
  • Hårtork
  • WiFi på rummet
  • Dusch
  • Toalett

Fakta

Om Pension Sonnenheim

Pension Sonnenheim kan vara det perfekta boendet om du vill bo nära alla härligheter i Sölden.

Pension Sonnenheim är idealt för dig som prioriterar sammanhållningen med den du reser med, vare sig det är familjen eller vännerna. Dessutom är det perfekt om du önskar att bo nära liften och centrum samtidigt som du kan koppla av i en stor wellnessavdelning.

Omgivning/Läge

En bit bort från den livliga huvudgatan i Sölden ligger denna vackra alpstuga. Byggnaden är placerad på en sidogata till huvudgatan vilket gör att ni slipper allt stök från afterskin.

Från boendet är det gångavstånd till byns många restauranger, barer och butiker. Dessutom finns inköpsmöjligheter och bageri i närheten.

Wellness

Under egendomen hittar ni boendets wellnessfaciliteter. Det finns både bastu, ångbad och stort avslappningsrum. Här kan du efter en lång dag i skidbacken koppla av medan musklerna återhämtar sig inför nästa skiddag.

Värt att veta

På Pension Sonnenheim är det möjligt att förvara egen mat och dryck i ett kyleskåp i gemensamma utrymmen. Gemensamma utrymmen är tilgängliga för alla, där du till exempel kan sitta och äta din takeaway-mat.

På Pension Sonnenheim bor du med frukostpension inkluderat. Vakna upp på morgonen till en god frukost.

Det finns Wi-Fi på boendet samt på rummen finns det toalett/badkar och TV.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Pension Eden och Camping Sölden. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

På Pension Sonnenheim bor du riktigt trevligt!

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 250 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum


Dubbelrum på cirka 16 kvm. med dubbelsäng och eget badrum.

TV - Wi-Fi (gratis) - Dusch & Toalett - Handdukar - Sängkläder - Safe

Resplan

Utresa

Avresa 27.01.2024 - 18:10 - Göteborg, Landvetter
Ankomst 27.01.2024 - 20:05 - Innsbruck
Restid 1:55
Flygnr. OS2628
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Hemkomst

Avresa 03.02.2024 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 03.02.2024 - 17:15 - Göteborg, Landvetter
Restid 2:00
Flygnr. OS2627
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 50 x 40 x 25 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa Se regler på resebeviset


Specialbagage:


Skidtransport Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Atlantic Airways tillåter inte multibags.


ABS Lavinryggsäck:


Atlantic Airways tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa.


Mat ombord:


Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget. Reservera sittplatser: Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 60 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/atlanticairways/ Du ska logga in med din unika kod som du hittar på ditt resebevis under "flyginformation" på sidan VIKTIG INFORMATION


Check-in:


När du flyger med Atlanic Airways och har förbeställt sittplats kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/ Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är tillgängligt för alla. Du måste välja Atlantic Airways och följa instruktionerna på skärmen. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3.

AccommodationTypes