Österrike, St. Anton

Apartment Mitterdorf

Fakta

Om Apartment Mitterdorf

Välkommen till Mitterdorf som erbjuder moderna lägenheter till ett bra pris.

Detta boende är byggt 2005 och passar dig som vill bo riktigt centralt nära till allt.

Belägenhet


Boendet ligger mitt på gågatan med bästa läge i St. Anton.
Du har nära till nöjesliv, restauranger och mataffär. Här finns tre lägenheter, en för två personer, en för tre personer och en för fyra personer.


Hur ser lägenheterna ut


Samtliga lägenheter är modernt inredda och har en funktionell köksdel med diskmaskin, badrum och toalett samt allrum med platt-TV. Det finns även internetuppkoppling. Lägenheterna är mellan 28 - 50 kvm.

Värt att veta

Lägenheterna är mycket populära så därför måste du boka din resa i god tid. Husets ägare sätter stort värde på lugn och ro och vilt festande är ej tillåtet liksom rökning i lägenheterna.

Trevlig resa!


*Minimumålder för att bo på Mitterdorf utan målsmans sällskap är 25 år.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 5,00 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring vid liften (gratis): Ja

WiFi: Ja

Två rum 2 personer

Tvårumslägenhet "Nozawa Onsen" för två personer på 27kvm. Lägenheten består av en hall, separat sovrum, vardagsrum med matplats, bäddsoffa, öppet kök och TV, samt badrum med dusch och wc. Lägenheten har även diskmaskin, balkong och tillgång till internet.
Balkong - Sängkläder - Handdukar – WiFi (kostnadsfritt) 

Två rum 3 personer

Tvårumslägenhet "St. Anton" för 3 personer på 33kvm. Lägenheten består av en hall, separat sovrum, vardagsrum med matplats, bäddsoffa, öppet kök och TV samt badrum med dusch och wc. I lägenheten finns även diskmaskin och tillgång till internet.  
Sängkläder -spisplatta -Diskmaskin -Kylskåp -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Tre rum 4 personer

Trerumslägenhet "St. Christoph" för fyra personer på 50kvm. Lägenheten består av en hall, två separata sovrum med två bäddar i varje, vardagsrum med matplats, bäddsoffa, öppet kök och TV, separat badrum och toalett. Lägenheten har även en terrass, diskmaskin och tillgång till internet.
Balkong - Sängkläder -Spisplatta -Diskmaskin -Kylskåp -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

AccommodationTypes