3 populära hotell 2022/2023

Åk på skidresa till...

Stämningsfull semester Skidresor med Nortlander

Nortlander säljer inte enbart skidresor - vi skapar DRÖMRESOR.

... och i år är vi ännu bättre på att göra det!

Vi strävar efter att skapa de bästa paketresorna, som passar till dig - oavsett om du gärna vill hitta en alpresa till Österrike, Frankrike eller Italien.

Vi har oändliga alternativ beroende på om du t.ex. reser med din partner, med en grupp vänner eller ska på skidsemester med barnen. De flesta skidorter vi erbjuder skidresor till är högt belägna, vilket gör att chansen för snö är mycket god, också sent på säsongen.

När du väljer att resa på en skidsemester till Alperna med Nortlander, kan du välja mellan att bo på hotell, chalét eller i lägenhet. Väljer du ett av Nortlanders egna hotell är du garanterad skandinavisk personal och kockar.

Trygghet på Skinetworks & Nortlanders boenden

Det är viktigt att du känner dig trygg när du besöker våra hotell och lägenheter i Alperna. Därför följer vi naturligtvis löpande med i myndigheternas rekommendationer och säkerställer att vi lever upp till de riktlinjer som gäller när du ska resa.

Valet är ditt - vilken skidort ska få äran att välkomna dig i vinter?

Din nästa skidsemester...

Vi vill gärna hjälpa dig att arrangera den helt perfekta skidresan 2022/2023. Det allra enklaste sättet för dig är att fylla i detta formulär - så återkommer vi med alternativ på din nästa skidresa.

Du kan också komma i kontakt med oss via telefon 040 - 664 70 80 eller så kan du skicka ett mail till info@nortlander.se