Påbörja planeringen och välj bland de populäraste hotellen och lägenheterna. Hemsidan blir löpande uppdaterad med nya resor till 2021/2022.

Resetyper

01

3-4 dagars skidresor

Våra korta skidresor sträcker sig över en halv vecka är särskilt populära då du får möjlighet till 3-4 dagars skidåkning i några av de bästa skidorterna i Alperna utan att behöva ta ledigt från jobbet en hel vecka.

Korta skidresor

Skidresor med guldkant

Att resa med guldkant behöver inte betyda att det ska vara högsta lyx och flärd. En resa med guldkant ska uppfylla det du gärna vill ha ut av din skidsemester - plus lite extra!

Skidresor med guldkant

Konferens, kickoff eller kundresa till Alperna

Med Nortlander Business får ni en helhetslösning där vi skräddarsyr en resa med flyg, logi, transport, boende, liftkort, konferenslokaler, aktiviteter och middagar.

Företag

Nortlander hotell

Konceptet är enkelt - vi fixar det mesta så att du kan njuta av din skidsemester, enklare blir det inte! På Nortlanders egna hotell finns det skandinavisk personal som gärna hjälper dig - på ett språk som du förstår.

Egna hotell - perfekt för familjen

Resor för två

Vad är mer romantiskt än att åka ner för pister medan solen skiner från en blå himmel? Vi har samlat våra bösta skidorter om du reser med din respektive.

Par

Trygghet att boka en paketresa - fördelar med en paketresa

Eftersom vi fortsatt lever med vissa reserestriktioner vill vi försäkra oss om att du känner dig helt trygg med att boka en skidresa via oss.

I händelse av att svenska UD skulle avråda från icke nödvändiga resor till ditt resmål 14 dagar innan avresetidpunkten får du givetvis din resa avbokad och fullt återbetalad.

Paketreselagen och Rejsegarantifonden

Så snart du bokar minst 2 sammanlänkade resetjänster via en resebyrå faller ditt köp även in under paketreselagen vilket ger dig en stor trygghet och skyddar dig när du bokar en resa. Denna lagstiftning täcker endast paketresor och inte om du själv skulle sätta samman en resa.

Denna ordning täcker endast paketresor vilket i verkligheten betyder en resa som inkluderar minst 2 resetjänster: transport, boende, aktivitet (t.ex. liftkort/transfer). Om du bokar en resa med boende och liftkort via oss men väljer att ta dig ner på egen hand till alperna omfattas du också av säkerheten som en paketresa innebär.

 

Om du däremot själv skulle sätta ihop hela din resa och separat köpa hotell, transport etc, skulle du inte kunna använda dig av denna täckning. Hos oss har du även en kontaktperson och hela din resa samlad på ett och samma ställe.

Boka en skidresa till vintern 2021/ 2022

Fördelar att boka en skidresa genom oss

  • Fri avbokning fram till 1/9 2021
  • Ditt köp faller under paketreselagen
  • Vi är medlemmar av den danska resegarantifonden
  • Du har ett stort urval av hotell & lägenheter på ett och samma ställe
  • Du ska endast betala anmälningsavgiften nu - slutbetalningen kan du vänta med tills 60 dagar före avresa

Klicka här för att få hjälp med din nästa skidsemester

 

Populära skidorter i Alperna

En skidsemester med Nortlander... - ger dig guldkant på din skidresa!

Nortlander säljer inte enbart skidresor - vi skapar DRÖMRESOR.

... och i år är vi ännu bättre på att göra det!

Vi strävar efter att skapa de bästa paketresorna, som passar till dig - oavsett om du gärna vill hitta en alpresa till Österrike, Frankrike eller Italien.

Vi har oändliga alternativ beroende på om du t.ex. reser med din partner, med en grupp vänner eller ska på skidsemester med barnen. De flesta skidorter vi erbjuder skidresor till är högt belägna, vilket gör att chansen för snö är mycket god, också sent på säsongen.

När du väljer att resa på en skidsemester till Alperna med Nortlander, kan du välja mellan att bo på hotell, chalét eller i lägenhet. Väljer du ett av Nortlanders egna hotell är du garanterad skandinavisk personal och kockar.

Trygghet på Skinetworks & Nortlander boenden

Det är viktigt att du känner dig trygg när du besöker våra hotell och lägenheter i Alperna. Därför följer vi naturligtvis löpande med i myndigheternas rekommendationer och säkerställer att vi lever upp till de riktlinjer som gäller när du ska resa.

Valet är ditt, vilken skidort ska få äran att hälsa dig välkommen i vinter?

Sätt guldkant på din skidresa!

Kan vi fresta med skidåkning och afterski i världsklass, wellness, panoramautsikt på boendet och glimrande afterski? Oavsett vad guldkant betyder för dig, så tar vi hand om allt du önskar och ser till att ni får en oförglömlig skidsemester.  

Nortlander har ett stort utbud av skidresor med upplevelser för dig som önskar sätta guldkant på tillvaron.

Läs mer om våra resor med guldkant här

Din nästa skidsemester...

Vi vill gärna hjälpa dig att arrangera den helt perfekta skidresan 2021/2022. Det allra enklaste sättet för dig är att fylla i detta formulär - så vänder vi tillbaka med ett par oförpliktigande alternativ på skidresor.

Du kan också komma i kontakt med oss via telefon 040 - 664 70 80 eller så kan du skicka ett mail till info@nortlander.se