Har du bokat din plats till PowderWeek i St.Anton?

Att resa med Nortlander... ...innebär inte bara en skidsemester - det är en drömsemester!

Nortlander säljer inte enbart skidresor. Vi skapar DRÖMRESOR.

...och i år är vi ännu bättre på att göra det.

Vi strävar efter att skapa de bästa paketresorna, som passar till dig - oavsett om du gärna vill hitta en alpresa till Österrike, Frankrike eller Italien. Vi har också olika alternativ beroende på om du reser ensam, i en grupp vänner eller ska på skidsemester med barnen.

De flesta av de destinationer vi erbjuder resor till är högt belägna, vilket gör att chansen för snö är mycket god.

När du väljer att resa på en skidsemester till Alperna med Nortlander, kan du välja mellan att bo på hotell, chalét eller i lägenhet. Väljer du ett av Nortlanders egna hotell eller chaleter är du garanterad skandinavisk personal och kockar.

Valet är ditt, vad väntar du på?

Nyheter i Alperna denna vinter

För vintern 2018/2019 har vi flera nyheter, däribland alpresor till vår nya destination Obertauern, där vi bland annat kan erbjuda det 4-stjärniga hotellet Marietta med skandinavisk personal. 

Din nästa skidsemester...

Låt oss hjälpa dig att arrangera den helt perfekta skidresan 2018/2019.Det allra enklaste sättet för dig är att fylla i detta formulär - så vänder vi tillbaka med ett par oförpliktigande alternativ på skidresor.

Du kan också komma i kontakt med oss via telefon 040 - 664 70 80 eller så kan du skicka ett mail till info@nortlander.se