3 nyheter i Österrike vintern 2023/24

Stämningsfull skidsemester Skidresor med Nortlander

En skidresa är så mycket mer än bara en resa!

... och på Nortlander älskar vi att arrangera skidresor till Alperna med fokus på upplevelser med det lilla extra!

Vi strävar efter att skapa de bästa paketresorna för dig - oavsett om din alpresa helst ska gå till Italien, Österrike eller Frankrike. En paketresa hos Nortlander inkluderar alltid liftkort och ger dig den bästa tryggheten när du bokar din skidresa till Alperna.

Nortlander erbjuder skidresor till de främsta skidorterna och de största skidområdena i Alperna. De flesta ligger på hög höjd vilket gör att chansen för snö är mycket god - även sent inpå säsongen.

Brett utbud på skidresor till Alperna

Nortlander ger dig ett av Skandinaviens bredaste utbud på skidresor till Alperna och du kan välja mellan över 350 boenden på din nästa skidresa.

Välj mellan att bo på hotell, i chalet eller i lägenhet på din skidsemester till Alperna med Nortlander.

Oavsett om du helst bor i det enklaste rummet på ett 2-stjärnigt hotell eller den lyxigaste sviten på ett 5-stjärnigt hotell har Nortlander skidresan för dig.

Nyheter vintern 2023/2024

Bo nära skidåkningen i Obertauern och få ett varmt välkomnande av vår skandinaviska personal på vårt nya egna hotell - Primo Hotel Aurora. Ta ett dopp i poolen eller koppla av i bastun innan du kryper till kojs i ett av hotellets stora rum på din nästa skidresa.

Bo med wellness på vårt nya egna hotell i St. Anton - Primo Hotel Grischuna. Här äter du god mat och får en fantastisk utsikt från utomhuspoolen på din nästa skidresa.

Nortlander har transporten för dig

Med Nortlander är valmöjligheterna många när det kommer till transportalternativ på skidresan till Alperna.

Ett snabbare alternativ menar många är att ta flyget på skidresan. Nortlander erbjuder flyg från Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Köpenhamn/Kastrup på skidresan till Alperna. Nytt för vintern 2023/2024 är att Nortlander även erbjuder flyg från Oslo/Gardermoen. Naturligtvis är transfer inkluderad i alla Nortlanders paketresor med flyg.

Nortlander erbjuder även korta skidresor med flyg från Kastrup till några utvalda skidorter i Österrike och Frankrike. Som nyhet vintern 2023/2024 erbjuds nu även korta skidresor från Arlanda till några utvalda skidorter i Italien.

Ett grönare alternativ är att ta tåget på skidresan. Nortlander erbjuder skidresor med tåg från flera orter i Sverige till nästan alla skidorter i Österrike.

Ett trevligare alternativ är att ta bussen på skidresan. Nortlander erbjuder skidresor med buss till flertalet skidorter i Österrike, Italien och Frankrike.

Ett mer flexibelt alternativ är att ta bilen på skidresan. Du kan välja egen transport på skidresan till alla Nortlanders skidorter.

Din nästa skidsemester...

Vi hjälper dig gärna med att arrangera den perfekta skidresan för dig vintern 2023/2024. Det allra enklaste sättet för dig är att fylla i detta formulär - så återkommer vi med alternativ på din nästa skidresa.

Du kan också komma i kontakt med oss via telefon på 040-664 70 80 eller genom att skicka ett mail till oss på info@nortlander.se.

Våra populäraste skidorter i Alperna

Olika typer av resor Skidresor med plats för alla

Vi har oändliga alternativ beroende på om du t.ex. vill resa med din partner, med företaget, med en grupp vänner eller vill åka iväg på en skidsemester med barnen.

Smygstarta skidsäsongen

Om du knappt kan bärga dig med att komma iväg till Alperna bör du prova på en av våra korta decemberresor. Här får du 3-4 dagars skidåkning - precis lagom för att dämpa på skidsuget innan skidsäsongen sätter igång på riktigt.

Se mer om våra korta decemberresor

Skandinaviskt i Alperna

På våra Primo Hotels i Alperna känner du dig som hemma. Gemensamt för alla våra Primo Hotels är att det är skandinavisk personal och kockar. Dessutom är stämningen alltid på topp och hotellen är som gjorda för att lära känna nya skidvänner.

Se mer om våra Primo Hotels

Skidresa med det lilla extra

För dig som vill krydda till skidresan lite extra erbjuder vi skidresor till en rad lyxhotell runt om i Alperna. Här får du den bästa kvaliteten, bekvämlighet utöver det vanliga och en rejäl laddning välbefinnande.

Se mer om våra lyxiga skidresor

Stora lägenheter & chaleter

För dig som har en stor familj eller många vänner och ni vill bo under samma tak på skidresan erbjuder vi boende i en rad olika stora lägenheter och chaleter i Italien, Österrike och Frankrike.

Se våra stora lägenheter & chaleter

Skidresor för par

Åk iväg på en romantisk skidresa med din bättre hälft och njut av varandras sällskap med vackra utsikter i Alperna. Vi har en rad hotell som passar par – allt från nyförälskade par till par som firar guldbröllop.

Se mer om skidresor för par

Nybörjare åker till Alperna

Det är en skröna att Alperna inte är något för nybörjare. Sanningen är att det finns gott om nybörjarvänliga skidområden i Alperna med skidskolor i toppklass.

Se mer om skidresor för nybörjare

Skidresa med barn

Ta med barnen på skidresan till Alperna – årets höjdpunkt för familjen. En hel vecka med fantastisk skidåkning, röda kinder, dans på afterskin och äkta familjeglädje.

Se mer om skidresor med barn

Resa ensam

Få det precis som du vill ha det utan att anpassa dig efter andra och åk ensam på en skidresa till Alperna - en stressfri semester där du kan utmana dig själv i din takt.

Se mer om att resa ensam