Frankrike, Alpe d´Huez

Residence Prestige L'Eclose

Inkl. 6 dagars liftkort inkl. transfer

Välj rum

23 dec lör
13 jan lör
20 jan lör
27 jan lör
10 feb lör

Alternativ 1

1 x 2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer (4 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • Safe
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Rengöring, förutom kök
 • Toalett

Alternativ 2

1 x 2-rumslägenhet 4 personer (4 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • Safe
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Rengöring, förutom kök
 • Toalett
23 dec lör
13 jan lör
20 jan lör
27 jan lör
10 feb lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Alternativ 3

1 x 3-rumslägenhet 6 personer (4 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • Safe
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Rengöring, förutom kök
 • Toalett
23 dec lör
13 jan lör
20 jan lör
27 jan lör
10 feb lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Residence Prestige L'Eclose

Dessa 4-stjärniga lyxlägenheter ligger mitt i Alpe d’Huez och här får du wellness, komfort och lyx.

Residence Prestige L'Eclose är ett nybyggt lägenhetsresidens som slår upp dörrarna för första gången i december 2022. Detta 4-stjärniga residens ligger bara 100 meter från närmsta liften så du behöver aldrig gå långt i dina pjäxor när du bor här.

Residenset ligger nära allt. I hotellets entrévåning hittar du nämligen både butiker och restauranger. Centrum av Alpe d’Huez ligger bara 500 meter iväg och här hittar du flera restauranger, barer, butiker och livsmedelsbutiker.

Wellness

När skiddagen lider mot sitt slut kan du simma några längder eller bara plaska runt lite i den uppvärmda inomhuspoolen. Behöver du vila dina ömma ben efter en lång dag i backen kan du även koppla av i bastun och hamam med dina medskidåkare.

Om du hellre vill knåda igenom dina muskler ordentligt finns det möjlighet för en rad olika massagebehandlingar. Massage, bastu och hamam kan bokas i receptionen mot betalning.

Om du behöver hålla träningen vid liv under skidresan finns det även ett gym som du kan använda gratis i lägenhetsresidenset. Om du är på jakt efter ännu fler träningsfaciliteter ligger sportcentret i Alpe d’Huez precis i närheten. Här hittar du ett hav av möjligheter - både i sporthallen och på gymmet.

Modern & traditionell arkitektur

Lägenhetsresidenset är helt nybyggt och har en charmig mix mellan modern och traditionell arkitektur. Direkt när du kliver in i receptionen på lägenhetsresidenset får du en känsla av att de gjort det där lilla extra och att du befinner dig i lyxiga omgivningar. Det lyxiga skiner igenom även i lägenheterna med den moderna och minimalistiska stilen.

I lägenheterna kan du bo med vännerna, familjen eller din partner i ett lugnt område. Lägenheterna varierar i storlek och kan rymma 4-6 personer. I alla lägenheterna finns det ett vardagsrum där ni kan samlas efter en lång dag i backen och njuta av en hemmablandad drink, spela brädspel eller planera nästkommande dagens skidåkning i det 250 km pister stora skidområdet.

Dagens meny bestämmer du helt själv i lägenheten så kör sten-sax-påse om vem som ska laga maten. Vem vill inte laga mat i ett helt nytt kök där inget saknas. Men, skulle du ändå föredra att bli serverad mat istället kan du köpa till frukost i lägenhetsresidenset restaurang.

Bra att veta

Om du inte har med dig tillräckligt med kläder kan du få dina kläder tvättade på tvätteriet i lägenhetsresidenset mot betalning.

I lägenhetsresidenset finns det skidskåp där du kan förvara dina skidor. Då slipper du både surt luktande pjäxor och att dina skidor står i vägen i lägenheten.

Om du vill vara för dig själv en stund så finns det Wi-Fi i lägenheten.

Om du ankommer till Alpe d’Huez i bil finns det parkering med tak vid residenset. Det kräver dock att du bokar plats i förhand mot betalning. Ankommer du med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Residence L’Ours Blacn och vid Hotel Le Pic Blanc. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,00 EUR. Maximalt 28 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Residence Prestige L’Eclose på årets skidresa till Alpe d’Huez.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet 4 personer

Lägenhet på ca 31 kvm som består av ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer samt ett badrum med toalett och antingen dusch eller badkar.

2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Lägenhet på ca 39 kvm som består av ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, en sovalkov med våningssäng, ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer samt ett badrum med toalett och antingen dusch eller badkar.

3-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet på ca 45 kvm som består av två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer samt ett badrum med toalett och antingen dusch eller badkar.

Resplan

Utresa

Avresa 23.12.2023 - 13:30 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 23.12.2023 - 15:35 - Lyon
Restid 2:05
Flygnr. D89712
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Norwegian

Hemkomst

Avresa 30.12.2023 - 16:35 - Lyon
Ankomst 30.12.2023 - 18:40 - Köpenhamn, Kastrup
Restid 2:05
Flygnr. D89713
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Norwegian

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 20 kg. Handbagaget får väga upp till 10 kg och ha måtten 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får sammanlagt ha med sig 1 stk indchecket bagage på max 10 kg. Handbagage ej tillåtet. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Specialbagage:


Du ska beställa skidtransport i förväg. Köpt skidtransport innebär ett skidfodral med ett par skidor/snowboard samt stavar, och ett pjäxfodral med ett par pjäxor. Det är begränsat antal som kan frakta sina skidor, så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är tillåtet att ta med pjäxor som handbagage, så länge det är inom de övergripande reglerna för vikt och storlek på handbagage. Norwegian Charter accepterar inte multibags.


Mat ombord:


Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget.


Check-in


Det är möjligt för alla gäster att checka in på flygplatsen
På Kastrup flygplats checkar du in i terminal 2.

AccommodationTypes