Frankrike, Les Arcs

Residence Prestige Edenarc - Les Arcs 1800

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Residence Prestige Edenarc - Les Arcs 1800

Residence Prestige Edenarc erbjuder modera och lyxiga lägenheter med alla bekvämligheter ni kan tänkas önska på skidsemestern.

Underbart läge

Denna prestigefyllda semesteranläggning i Les Arcs bjuder på ski-in/ski-out och har en enastående utsikt över Tarentaise-dalen. Här bor ni i ett lugnt område ca. 4 km utanför byn Les Arc 1800 i Savoy-regionen i de franska alperna. Det vackra residenset är uppdelat i tre byggnader på sex våningar och rymmer 133 lägenheter med allt från studios för 4 personer till duplex trerumslägenheter för upp till 8 personer. Varje lägenhet är fullt utrustad med en funktionellt pentry (keramisk spis, mikrovågsugn / grill och diskmaskin) samt eget badrum med toalett. Ni har TV och gratis WiFi, samt balkong eller terrass i alla lägenheter.

Wellness och avkoppling

Residenset har en stor wellnessavdelning där ni kan njuta av en uppvärmd inomhuspool som dessutom är sammanlänkad med en fantastisk uppvärmd utomhuspool. Här finns även bubbelpool, bastu, hammam och fitnessrum. För den som vill unna sig något extra kan man även köpa till spabehandlingar och extra spaområden/produkter i Spa Nama Springs, som också är kopplat til lägenheterna.

Reser ni tillsammans med barn så finns här även en Kids’ Club som står för underhållningen så att ni kan koppla av utan att behöva oroa er för de minsta.

Det finns möjlighet att köpa till frukost, middag eller halvpension i residensets restaurang Voga Goga. Restaurangen har en stor underbar solterrass med direkt tillgång till skidbackarna och som är öppen hela dagen för varma drycker, snacks etc.

Värt att veta

  • Ski-in/ski-out
  • Stort wellnessområde
  • Fullt utrustade lägenheter med alla bekvämligheter
  • Restaurang Voga Goga
  • Kid´s Club för barnen (kostnadsfritt)

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Hotel Club MMV Les Mélézes och vid Hotel Taj-I Mah. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Varmt välkomna till Residence Prestige Edenarc!

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 800 m

Avstånd till shopping: 800 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 60€/week

2-rumslägenhet 4 personer

2-rumslägenhet på 36-43 kvm för fyra personer. Lägenheten består av ett kök, sovrum, badrum och ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. Sovrummet är inrett med dubbel- eller enkelsängar. I badrummet finns toalett och dusch.

Balkong eller terrass - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet på 50-56 kvm för sex personer. Lägenheten består av ett kök, två sovrum, ett badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns antingen två enkelsängar eller en våningssäng.

Balkong eller terrass - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet med kamin 6 personer

3-rumslägenhet med kamin på 50-56 kvm för sex personer. Lägenheten består av ett kök, två sovrum, ett delat badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar.

Balkong eller terrass - Kamin - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet "Comfort" 6 personer

3-rumslägenhet på 60-70 kvm för sex personer. Lägenheten består av ett kök, två sovrum, ett delat badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar.

Balkong eller terrass - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

4-rumslägenhet med kamin 8 personer

4-rumslägenhet i två plan med kamin på 76-84 kvm. för 8 personer. Lägenheten är fördelat på två plan och består av kök, tre sovrum, två delade badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Det ena sovrummet är inredd med en dubbelsäng och har ett eget badrum, medan de andra två sovrummen är inredda med enkelsängar. I köket finns kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn, ugn och spis.

Balkong eller terrass - Kamin - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

AccommodationTypes