Frankrike, Val Thorens

Apartment Le Machu-Pichu

Fakta

Om Apartment Le Machu-Pichu

Le Machu-Pichu erbjuder nyrenoverade lägenheter med ski-in/ski-out i Val Thorens.

Välkommen till Le Machu Pichu! Detta lägenhetskomplex som ligger centralt och nära till pisten i Val Thorens.

Läge

Le Machu Pichu-lägenheterna som nyligen är renoverade hittar du i det stora lägenhetskomplexet Temples de Soleil. Det ligger precis vid pisten vilket gör att du kan åka skidor ända fram till boendet. Då Temples de Soleil är ett komplex med många lägenheter finns det både en mindre butik, sportbutik och bar i byggnaden. Det tar cirka 10-15 minuters promenad för att komma upp till den övre delen av byn.

Lägenheterna

Samtliga lägenheter har en enkel stil och det är möjligt att få tillgång till trådlöst internet mot en mindre avgift. De är anpassade för 5-6 personer och är möblerade med en enkelsäng och en våningssäng, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, kök utrustat med diskmaskin och kaffekokare. Badrum, TV och balkong finns med utsikt över pisterna i Val Thorens. De flesta lägenheter har filtar istället för täcken.

Orkar ni inte stå för matlagningen själva, finn det även möjlighet för att köpa till halvpension, så att ni bara skall tänka på att släpa ner era trötta ben till Temples Du Soleils restaurang som ligger precis bredvid Le Machu-Pichu.

Wellness

Det erbjuds avkoppling i form av ett litet wellness-område med bubbelpool, bastu och ångbastu. Detta kostar 10 Euro per dag.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Ha en riktigt trevlig resa!

*Minimiålder för att bo på Le Machu-Pichu utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet 5 personer

Till max 5 personer, består av ett rum, kök/uppehållsrum, badrum och balkong. Köket innehåller kylskåp och har även en spis. Vardagsrum: Vardagsrum med 1 bäddsoffa. Sovrum: Våningssäng och en enkelsäng.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin – Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet 6 personer

Till max 6 personer, består av ett rum, kök/uppehållsrum, badrum och balkong. Köket innehåller kylskåp och har även en spis. Vardagsrum: Vardagsrum med 1 bäddsoffa. Sovrum: 1 dubbelsäng och 1 våningssäng.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin – Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes