Frankrike, Val Thorens

Apartment Tourotel

Fakta

Om Apartment Tourotel

Klassiska franska alplägenheter som ligger ett stenkast från pisterna och Val Thorens centrum.

Glöm allt om skidbussar och långa gå promenader i pjäxor. Tourotels varierande utbud av semesterlägenheter ligger precis bredvid pisten i Val Thorens övre bydel med ett härligt läge.

Nära till allt

I Val Thorens blir man snabbt en kräsen skidåkare. Skidsemestrar där vi skall med bussar eller gå långt för att komma fram till det roliga, är inte något vi föredrar. Om det är en generell hållning, eller om det bara är vi som har det så, kan inte sägas, men faktum är att du med en lägenhet i Tourotel inte behöver bekymra dig mer om detta.

Detta betyder att trötta och kalla skidåkare snabbt och enkelt kan hitta hem igen till värmen. Centrum är lika lätt att hitta, då ni blott är 200 meter från de festgladas Mekka.

Till paret och familjen

Lägenheterna har en god standard, som vänder sig både åt er som reser som par, men också till lite större grupper på sex personer. De största lägenheterna är uppdelade på två våningar, här finns massa plats att känna sig hemma på.

Receptionen erbjuder även andra services, bland annat hyra av TV och babysäng.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att komma och besöka er!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Slutstädning Ja

Badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

WiFi: Ja

Studio 2 personer

Studiolägenhet på ca 16 kvm som består av ett kök/vardagsrum med två enkla bäddsoffor och wc.
Sängkläder - Spis - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar

Studio 2 personer med balkong

Studiolägenhet för två personer om 16 kvm med kombinerat kök vardagsrum, badrum med dusch och wc samt en balkong som vetter mot norr/öst. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer. Kök med två kokplattor och kylskåp m.m.
Balkong - Sängkläder - Spis - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar

Studio m. sovalkov 4 personer

Studiolägenhet med sovalkov för 4 personer på ca 25 kvm, inredd med kök/vardagsrum med två enkla bäddsoffor, sovalkov med våningssäng och dusch/wc.
Sängkläder - Spis – Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar

2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Tvårumslägenhet för sex personer om 36-48 kvm med ett separat sovrum, en sovalkov, kombinerat kök/vardagsrum, badrum med dusch och wc samt balkong som vetter mot syd/väst. I sovrummet finns en dubbelsäng och i sovalkoven finns en våningsäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer. Kök med spishäll, kylskåp och ugn.
Balkong - Sängkläder - Spis – Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar

AccommodationTypes