Frankrike, Val Thorens

Residence Koh I Nor

Fakta

Om Residence Koh I Nor

Residence Koh I Nor är för er som önskar 5-stjärnig lyx med ski-in/ski-out, wellness och gourmetrestauranger.

Ska skidresan vara av högsta kvalitet så är detta hotellet något för er. Chalet Koh I Nor är ett modernt, fint hotell som invigdes i december 2013 och erbjuder 35 lägenheter i storlekar för 2 till 8 personer.


Ski-in/Ski-out

Lägenheterna ligger perfekt med ski-in/ski-out som gör det möjligt att få full valuta för ditt liftkort. Du kan åka skidor direkt till och från dörren.


Fullt utrustade lyxlägenheter

Alla lägenheter har ett stort vardagsrum med både fullt utrustat kök och soffgrupp. Det finns alltså gott om plats till att äta frukost tillsammans och även slappa om kvällarna. 


Tre restauranger i gourmetklass

Hotellet råder dessutom över hela tre restauranger i gourmetklass, så det är också möjligt att avnjuta franska och internationella specialiteter samt vin under skidsemestern. Dessutom kan ni njuta av utsikten från den stora panoramaterassen eller ta en drink i loungen. 


SPA & Wellness

Alla gäster har fri tillgång till spa-området som har en uppvärmd inomhuspool, bastu och motionsrum. Här är det dessutom möjligt att beställa spa-behandlingar eller ta ett besök in i ångbastun (mot betalning).

Om du är ute efter lyx, så är lägenheterna på Koh-I-Nor helt rätt val för dig. Det blir faktiskt inte mycket bättre än såhär i Val Thorens.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 700 m

Avstånd till centrum : 700 m

Avstånd till shopping: 700 m

Avstånd till skidbuss: 500 m

Avstånd till skiduthyrning: 550 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): surcharge

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet för 2 personer

Lägenhet på 30 kvm med ett sovrum med dubbelsäng och badrum med separat toalett.

2-rumslägenhet med sovalkov för 4 personer

Lägenhet på 40 kvm i sydvästläge med ett sovrum med dubbelsäng, sovalkov med våningssäng och badrum med separat toalett.

3-rumslägenhet för 4 personer

Lägenhet på 47 kvm i öst- eller västläge med två sovrum med dubbelsäng i varje och två badrum med en separat toalett.

3-rumslägenhet för 4 personer "Privilège"

Lägenhet på 49 kvm i söderläge med två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) och två badrum med en separat toalett.

3-rumslägenhet för 4 personer "Exclusive"

Lägenhet  på 55 kvm i söder- eller sydvästläge med två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) och två badrum med separata toaletter.

3-rumslägenhet med sovalkov för 6 personer

Lägenhet på 60 kvm i väst- eller sydvästläge med två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar), sovalkov med våningssäng, samt två badrum med två toaletter varav en är separat.

4-rumslägenhet för 6 personer

Lägenhet på 81 kvm i österläge med tre sovrum (ett med dubbelsäng och två med två enkelsängar i varje), tre badrum med två toaletter varav en är separat.

4-rumslägenhet för 6 personer "Privilège"

Lägenhet på 81 kvm i österläge med tre sovrum (ett med dubbelsäng och två med två enkelsängar i varje), tre badrum med två toaletter varav en är separat.

4-rumslägenhet för 6 personer "Exclusive"

Lägenhet på 86 kvm i västläge med tre sovrum (ett med dubbelsäng och två med två enkelsängar i varje), tre badrum med två toaletter varav en är separat.

5-rumslägenhet för 8 personer

Lägenhet på översta våningen på 130 kvm med utsikt mot flera väderstreck. Här finns fyra sovrum (ett med dubbelsäng och tre med två enkelsängar i varje), samt fyra badrum med tre toaletter varav en är separat.

AccommodationTypes