Frankrike, Val Thorens

Chalet Montana Plein Sud

Fakta

Om Chalet Montana Plein Sud

Chalet Montana Plein Sud ger er mysig lyx i form av charmiga lägenheter och wellness.

Receptet på en femstjärnig skidsemester innehåller en skidlägenhet precis bredvid pisten, drivor av snö och blå himmel hela veckan. Val Thorens höga läge säkrar snön, vi säkrar femstjärnigt boende och vädergudarna står för blå himmel.

Läge för skidentusiasterna

Läget borde i sig själv vara nog till att alla med lite skidblod i ådrorna trycker på bokningsknappen redan nu. Lägenheterna ligger i den lugna delen av Val Thorens by och med gångavstånd till både pisten och skidskolan, hinner inte ens de hårdaste skidpjäxor att vålla några problem, innan det är tid till att klicka på skidorna.

Nybyggda chaletlägenheter

Mysig lyx är nog det som passar bäst in när man skall beskriva Montana Plein Sud. Montana Plein Sud är uppbyggd som en enda stor stuga, innehållande 37 stycken lyxlägenheter, vilket gör hotellet perfekt för er som sätter stort pris på stämning på er semester. Detta är dock inte någon vanlig stuga.

Lägenheternas toppmoderna kök, får även mästerkockar som Gordon Ramsey, att knipa en tår. Här finns med andra ord, allt det ni behöver. Alla lägenheter på Montana Pelin Sud är utrustade med möbler av hög standard och god komfort och det är även möjligt att låna möbler åt barnen. Det betyder att ni både kan låna barnsäng, barnstol och babyalarm, bara ni kommer ihåg att göra oss uppmärksamma på detta när ni beställer resan.

Mycket mer än bara en skidsemester

Alla kan vi ha en sådan dag då vi bara inte orkar att sätta på oss skidstrumporna och dra ut i backen, vilket under normala omständigheter, innebär en dag inne i lägenheten. Detta är dock inte tillfället här!

Utöver reception som har öppet dygnet runt, erbjuder hotellet också wellness i en härlig lyxig miljö. Här kan trötta skidben och själar underhålla sig i den uppvärmda utomhus poolen, imens entusiasterna kör slut på sig själva ute på pisterna. De kan däremot se fram emot att komma hem till bastu och ångbastu, när mjölksyran skall ut ur benen. Skulle detta inte vara tillräckligt, kan ni mot betalning beställa en massagetid.

Receptet är klart – följ det och gör er redo för en femstjärnig skidsemester!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

*Minimiålder för att bo på Chalet Montana Plein Sud utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 400 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Garage: 80 euro pr. week

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Visa mer

Sällskapsdjur (på förfrågan): 175€ /week

WiFi: Ja

3-rumslägenhet 4 personer

Trerumslägenhet för fyra personer om 55-60 kvm, som består av två sovrum med två enkelsängar i varje, ett vardagsrum, två badrum med dusch och toalett i det ena och badkar med jacuzzi-funktion samt toalett i det andra. Välutrustat kök med bl.a. diskmaskin, kylskåp, spis, ugn och mikrovågsugn. I lägenheten finns även satellit TV, telefon, trådlöst internet, hårfön, handduksvärmare samt kassaskåp. Alla lägenheterna har balkong.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys - Hårtork – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 6 personer

Fyrarumslägenhet för sex personer om 75-80 kvm, som består av tre sovrum med två enkelsängar i varje, ett vardagsrum, tre badrum med dusch och wc i två av dom och med badkar med jacuzzi-funktion och toalett i det tredje. Välutrustat kök med bl.a. diskmaskin, kylskåp, spis, ugn och mikrovågsugn. I lägenheten finns även satellit-TV, telefon, trådlöst internet, hårfön, handduksvärmare samt kassaskåp. Alla lägenheterna har balkong.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys - Hårtork – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes