Frankrike, Val Thorens

Apartment Neves/Glacieres

Fakta

Om Apartment Neves/Glacieres

Neves erbjuder stora och rymliga lägenheter som passar bra för gruppresor.

Val Thorens är festens, skidåkningens och upplevelsernas by, så om du har kommit till byn för att festa, åka skidor och göra allt annat än att vara i din lägenhet, är detta stället för dig. Dessa privatägda lägenheter hör till första generationen av lägenheter här i Val Thorens och därför är de av äldre standard och varierar i utseende och inredning.

Ligger vid hjärtat av skidåkningen

Usain Bolt kan springa 100 meter på under 10 sekunder, vilket gör de 50 meter som du har till pisten lätt överkomliga – även om du inte var med på deltagarlistan till de Olympiska spelen. Däremot hoppas vi på att kunna se dig på afterskin på Saloon Bar den kommande vintern. Med en skidlägenhet i Neves komplexet, har du i varje fall ingen ursäkt för att inte titta förbi, då detta perfekta festställe ligger i samma byggnad.

Lägenheterna

I dessa lägenheter får ni dessutom en fantastisk möjlighet för att komma varandra lite närmre, då ni alla skall dela dusch och toalett. Som tur är finns detta inne i er lägenhet, så ni slipper springa ut i korridorerna med en sprängfylld blåsa. Dessa lägenheter har även balkong där de många skidstrumporna och annat kan luftas.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Perfekt för gruppresor

Till er som älskar att resa tillsammans i stora grupper har ni här en perfekt möjlighet för att bo under ett och samma tak. Vi har nämligen skidlägenheter till både tio och åtta personer, vilket innebär att ni alltid har en naturlig samlingspunkt efter en lång skiddag.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

*Slutstädning ingår i priset men du ska själv stå för städning av kök inkl. disk, tömma soptunnor och städa upp samt ställa eventuella möbler på plats om dessa har flyttats runt. Dessutom debiteras en deposition som betalas via en länk som du får av guiderna under veckan innan ankomst.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Studio 4 personer

Studiolägenhet för fyra personer med kombinerat vardagsrum och kök, badrum med dusch och wc samt balkong. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med utdragsäng för två personer och i hallen finns en våningsäng. Kök med kylskåp, ugn, diskmaskin och kokplattor.

Balkong - Spis - Kylskåp

3-rumslägenhet 8 personer

Trerumslägenhet för åtta personer med två sovrum, kombinerat vardagsrum med kök, badrum med dusch och wc samt balkong. I sovrummen finns en dubbelsäng vardera, i vardagsrummet en bäddsoffa med utdragsäng för två personer och utöver detta finns det en våningsäng i hallen eller i en sovalkov (rummen kan variera). Kök med kylskåp, ugn, diskmaskin och kokplattor.

Balkong - Spis - Kylskåp

4-rumslägenhet 10 personer

Fyrarumslägenhet för 10 personer. Vardagsrum med utdragsäng till två personer, våningsäng i hallen, två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med en våningsäng, (rummen kan dock variera). Kök med kylskåp, ugn, diskmaskin och 2-4 kokplattor. Badrum med dusch och toalett. Lägenheten har även balkong.

Balkong - Spis - Kylskåp

AccommodationTypes