Frankrike, Val Thorens

Apartment Val Chaviere

Fakta

Om Apartment Val Chaviere

Val Chaviere är ett perfekt boende för er som vill ha en lugn skidsemester nära till skidåkningen.

De fint inredda och charmiga chaletlägenheterna i Val Chaviere skapar ramarna omkring en skidsemester inte många tror är möjlig. Hela huset är byggt av trä som får oss till att tänka tillbaks till barndommens mysiga skidsemestrar i nordens små trästugor.

Skidåkning, skidåkning och mera skidåkning

Val Thorens är känt för sina lättillgängliga pister och därmed för att vara en ski-in/ski-out by. Det är endast 50 meter från lägenheten till den närmaste pist och lift. Skulle ni en dag bara vilja ta en kort dag ute på pisterna, så vänder ni bara skidorna hemåt och inom kort är du hemma igen och sitter framför brasan med en kopp varm choklad i handen.

Lugn miljö

Val Chaviere gör skidsemestern till en mix av nordens stugstämning kombinerat med de franska Alpernas enorma möjlighet för att göra även den mest hungriga skidåkaren tillfreds. Lägenheterna ligger i en lugn miljö i Val Thorens övre bydel. Detta betyder att ni själva sätter tempot i en by som annars är känt för att vara ganska hektisk.

Avslappning på skidsemestern

Lägenheterna ser till att skapa en trevlig miljö som gör att ni efter en lång dag i snön, kan komma hem och slappna av. De stora lägenheterna har både en brasa som ni kan mysa framför och bubbelbad där ni kan sträcka ut era trötta skidben. Alla lägenheter har dessutom ett allrum med direkt utgång till balkong, så att de vällagade rätterna ni själva har lagat kan avnjutas med en härlig bergsutsikt som bakgrund.

Perfekt för gruppresor

OBS. Detta hotell lämpar sig inte till yngre, festglada människor utan för sällskap över 25 år som gärna vill ha ett boende där fokus ligger på avkoppling. Så om ni gärna vill ha ett boende där ni kan spela musik sent om kvällen skall ni välja ett annat alternativ.

Oavsett om ni är en mindre grupp vänner och par, eller om ni har bjudit ner hela tjocka släkten, så är det här stället för er. I de stora lägenheterna är det plats till i allt 15 personer, medan de mindre lägenheterna rymmer sex till åtta personer.

Boka er livs skidsemester – boka en lägenhet i Val Chaviere!

På grund av lägenheternas höga standard kommer det att dras en extra deposition på ert kreditkort vid incheckningen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

*Minimiålder för att bo på Val Chaviere utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: 75 euro pr. week

Skidförvaring: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 70€ /week

WiFi: Ja

4-rumslägenhet 8 personer

Fördelad på 65 kvm med två sovrum med dubbelsängar eller två enkelsängar, ett sovrum med våningssäng, vardagsrum/uppehållsrum med två sovplatser, kök, dusch/wc, badkar och balkong. På grund av lägenheternas höga standard kommer det att dras en extra deposition på ert kreditkort vid incheckningen.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

5-rumslägenhet 11 personer

Fördelad på 85 kvm med fyra sovrum (1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med två enkelsängar, 1 sovrum med våningsäng, 1 sovrum med tre sängar), vardagsrum/uppehållsrum med två sovplatser, kök, dusch/wc, badkar och balkong. Lägenheten har också öppen spis. På grund av lägenheternas höga standard kommer det att dras en extra deposition på ert kreditkort vid incheckningen.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

6-rumslägenhet 12 personer

Fördelad på 135 kvm med fem sovrum, vardagsrum/uppehållsrum med två-tre sovplatser, kök, dusch/wc, badkar och balkong. Lägenheten har också öppen spis. På grund av lägenheternas höga standard kommer det att dras en extra deposition på ert kreditkort vid incheckningen.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

7-rumslägenhet 14 personer

Fördelad på 150 kvm med sex sovrum, vardagsrum/uppehållsrum med två-tre sovplatser, kök, dusch/wc, badkar och balkong. Lägenheten har också öppen spis. På grund av lägenheternas höga standard kommer det att dras en extra deposition på ert kreditkort vid incheckningen.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes