Frankrike, Val Thorens

Les Balcons de Val Thorens

Fakta

Om Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens bjuder alla välkommna på en skidsemester i läckra chaletlägenheter med 50 meter till pisten.

För er som prioriterar skidåkningen på er skidsemester, lovar vi att inte göra er besvikna med ett boende i Balcons. De fina lägenheterna ligger blott 50 meter från själva pisten, så här kommer ni snabbt och enkelt ut på äventyr i snön.

Lägenheterna

Lägenheterna som är för 2-16 personer ligger i en liten charmig bydel, och är placerade på höjden av själva Val Thorens. Miljön är med till att skapa trevliga ramar som skriker bergsidyll.

Även om ni bara är en skidsväng från byns centrum, har ni ändå ett brett utbud av restauranger, barer och möjligheter till inköp i närheten. De stora, väl inredda chaletlägenheter har ett nybyggt spaområde med pool och bastu. Lägenhetens allrum är ett upplagt ställe för alla att samlas och det har en balkong och utsikt över byn.

Det är även här som mästerkocken presenterar resultatet av hans slit i lägenhetens kök. Skulle kocken, mot all förmodan, välja att ta ledigt och njuta av sin semester, är det även möjligt att köpa till både middag och halvpension på hotellet.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 650 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 650 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Parkering (mot betalning): 84€ /week

Reception: Ja

Visa mer

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 70€ /week

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet 4 personer

Lägenhet för upp till 4 personer på ca 32 kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett sovrum med två sovplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.
Balkong - Spis - Diskmaskin - Kylskåp

2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Lägenhet med sovalkov för upp till 6 personer på 43 kvm som består av ett vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer, två sovrum med två sängplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.
Balkong - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp

3-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet för upp till 6 personer på ca 52 kvm som består av ett vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer, två sovrum med två sängplatser, en köksvrå och ett badrum med separat toalett.
Balkong - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp

4-rumslägenhet 8 personer

Lägenhet för upp till 8 personer på ca 72 kvm som består av ett vardagsrum med två sovplatser, tre sovrum med två sängplatser, en köksvrå och badrum med separat toalett.
Balkong - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp

5-rumslägenhet "Superior" 10 personer

Lägenhet för upp till 10 personer på 110 kvm som består av 4 separata sovrum med två sängplatser i varje, ett vardagsrum med två sovplatser, matplats och balkong. Det finns fyra badrum samt fyra toaletter.
Balkong - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp

7-rumslägenhet 14 personer

Lägenhet för upp till 14 personer på 150 kvm som består av 6 separata sovrum med två sängplatser i varje, ett vardagsrum med två sovplatser och ett öppet kök med diskmaskin. Det finns ett badrum med jacuzzi samt tre duschrum och fyra toaletter.
Balkong - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp

9-rumslägenhet

Lägenhet på 170 kvm som består av 8 sovrum med två sängplatser i varje, vardagsrum med två sovplatser, öppet kök med diskmaskin, 2 badrum, 3 duschrum och 4 toaletter.
Balkong - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp

AccommodationTypes