Italien, Canazei

Apartment Olga & Dolores

Fakta

Om Apartment Olga & Dolores

Välkommen till Canazei och Apartment Olga & Dolores. Här finns det plats för hela familjen.

Apartment Olga & Dolores ligger mitt i hjärtat av Canazei. Vill du vara nära allt du kan tänkas behöva i en italiensk skidort? Då behöver du inte leta längre. Knappt 30 meters gång tar dig till liften på morgonen för att komma ut på dagens skidåkning. Dessutom ligger lägenheten mitt i centrum nära shopping, restauranger, butiker och livsmedelsaffär.

Lägenheterna

Lägenheterna renoverades 2015 men man har bevarat den klassiska italienska stilen. Låt oss dock vara ärliga - här ska du inte förvänta dig ren lyx. Däremot finns det allt du behöver på skidresan i en lägenhet med sovrum och ett välutrustat kök där dina kockkunskaper kan tas fram. På tal om kockkunskaper så kan du antingen låta restaurangerna i skidorten tillaga middagarna eller så kan du gå på jakt i Canazeis livsmedelsaffärer efter italienska specialiteter att bjuda resten av ditt resesällskap på.

Det finns två helt likadana lägenheter i huset men som är spegelvända mot varandra. Det ger möjligheten att bjuda med hela vängruppen eller hela familjen med svärföräldrarna på skidresan. Skulle ni hyra båda lägenheterna så bor ni dörr-till-dörr - win-win!

Du behöver inte släpa med handdukar och sängkläder på skidresan för det finns redan i lägenheten och du har lite mindre att tänka på när det gäller och kan fokusera på skidåkningen.

Bra att veta

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhall. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destinationen som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att se dig på årets skidresa till Italien!

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 30 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 30 m

Avstånd till skiduthyrning: 20 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägenhet 5 personer "Dolores"

Fin lägenhet med plats för 4 personer (med möjlighet för en 5:e säng vid förfrågan) som består av två dubbelrum, kombinerat kök/vardagsrum med en extrasäng. Det är gratis Wi-Fi i lägenheter samt sängkläder, handdukar och slutstädning är inkluderat i priset.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Kökshanddukar - Handdukar - TV - Tvättmaskin - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 5 personer "Olga"

Fin lägenhet för 5 personer som består av två dubbelrum, kombinerat kök/vardagsrum med en extrasäng. Det är gratis Wi-Fi i lägenheter samt sängkläder, handdukar och slutstädning är inkluderat i priset.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Kökshanddukar - Handdukar - TV - Tvättmaskin - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes