Italien, Canazei

Lägenhet

Apartments Casa Planber

Fakta

Om Apartments Casa Planber

Vill du bo i rymliga lägenheter nära huvudliften i Canazei? Välkommen till Apartments Casa Planber och dess lägenheter!

När du bor på Apartments Casa Planber bor du bredvid huvudliften. Kan du tänka dig något bättre än att stiga upp ur sängen på morgonen och gå direkt ut till liften? Inte om du frågar oss! Huvudliften tar dig snabbt och enkelt ut i världens största skidområde så svetten behöver inte börja rinna innan du är ute i backen. Men däremot ska nog svetten komma på de många pistkilometer som du hittar i skidområdet.

Lägenheterna ligger även nära centrum vilket gör det enkelt för dig att utforska det som byn har att bjuda på. Med ett stort utbud av restauranger precis utanför din dörr är möjligheterna stora för dig att smaka dig igenom Canazei Det finns något för varje smak med allt från läckra italienska specialiteter till internationella kök. Barer finns det också gott om och skulle du vilja avsluta dagen med en kall Aperol eller ett glas vin så finns det många möjligheter för det.

Skulle shoppinglusten behöva tillfredsställas behöver du inte leta länge. Inte heller efter livsmedelsaffärer då de närmsta ligger 100 meter bort och gör att du kan handla in till en härlig middag.

Trevlig atmosfär

När du ankommer till Apartments Casa Planber möts du av en trevlig man som heter Danilo. För honom kommer gästerna i första hand och han gör sitt bästa för att din skidresa ska bli precis som du vill ha den.

Lägenheterna ligger i en ny byggnad och är inredda i en modern tyrolsk stil med god komfort för att du ska få en bra skidresa. Det finns plats för 2-12 personer i lägenheterna och plats för att bjuda med vännerna eller familjen tillsammans med svärföräldrarna. Lägenheterna är inredda med sovrum, badrum och kök med sittplatser där ni kan spendera flera härliga kvällar tillsammans.

När du vaknar på morgonen och vill vara ute i backen så snabbt som möjligt så kan du underlätta för dig själv genom att köpa till en frukostbuffé eller beställa frukostbröd till lägenheten mot extra kostnad. För 12 EUR per dag kan du vakna upp till en överdådig frukostbuffé med allt du kan önska dig. Du ska inte bekymra dig för att komma ut i backen hungrig eller över att inte ha tillräckligt med energi för en hel dag med härlig skidåkning. Önskar du hellre att äta frukost i lägenheten kan du beställa frukostbröd till lägenheten mot extra kostnad. Beställ i receptionen senast kl. 18:00 dagen innan och vakna upp till nybakat bröd utanför din dörr. Det finns ett stort urval av olika bröd och sötsaker.

I byggnaden finns det Wi-Fi som kan användas mot en kostnad på 10 EUR för hela veckan.

Värt att veta

I lägenhetskomplexets skidkällare kan du förvara dina skidor i ett skåp. Dessutom slipper du att ta på dig ett par kalla pjäxor på morgonen eftersom de även finns en pjäxvärmare.

Väljer du att köra till Canazei kan du mot extra kostnad parkera bilen i garaget. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhall. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Un request / € 50,- weekly price

Garage: Upon request

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Tvätt-service: Ja

3-rumslägenhet "Mountain View Superior Deluxe"

Lägenhet på 68 kvm som består av två sovrum, badrum och kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa.

Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

3-rumslägenhet "Comfort Type"

Lägenhet på 87 kvm som består av två sovrum, två badrum, vardagsrum med bäddsoffa samt kök.

Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

3-rumslägenhet "Spacious Superior Deluxe"

Lägenhet på 95 kvm som består av två sovrum, två badrum, vardagsrum med bäddsoffa samt kök.

Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

4-rumslägenhet ”Dependance, Central Apartment Canazei”

Lägenhet på 100 kvm som består av tre sovrum, två badrum, vardagsrum med bäddsoffa samt kök.

Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

AccommodationTypes