Italien, Canazei

Apartments Casa Planber

Fakta

Om Apartments Casa Planber

Vill du bo i rymliga lägenheter nära huvudliften i Canazei? Välkommen till Apartments Casa Planber.

Nära huvudliften och centrum

När du bor i lägenheterna på Apartments Casa Planber bor du bredvid huvudliften. Kan du tänka dig något bättre än att kliva ur sängen på morgonen och gå direkt ut till liften? Inte om du frågar oss! Huvudliften tar dig snabbt och smidigt ut i världens största skidområde så svetten behöver inte börja rinna innan du har kommit fram till liften. Men däremot ska nog svetten komma förr eller senare på de 1.220 pistkilometer som du har i skidområdet Dolomiti Superski.

Lägenheterna ligger även nära centrum vilket gör det lätt för dig att utforska det som byn har att bjuda på. Med ett stort utbud av restauranger precis utanför din dörr är möjligheterna stora för dig att smaka dig igenom Canazei. Det finns något för varje smak med allt från läckra italienska specialiteter till flera internationella kök. Barer finns det också gott om och skulle du vilja avsluta skiddagen med en kall Aperol eller ett glas vin så finns det många möjligheter även för det.

Skulle shoppingsuget också behöva tillfredsställas behöver du inte leta länge. Inte heller efter livsmedelsaffärer eftersom de närmsta ligger 100 meter bort från lägenheterna och gör att du kan handla in till en god middag.

Trevlig atmosfär

När du ankommer till lägenheterna Apartments Casa Planber möts du av en väldigt varmhjärtad familj med stor gästfrihet som tar emot dig med ett stort leende. Deras passion är gästfrihet och direkt när du kliver in genom dörren tas du emot av en trevlig man som heter Danilo. För honom kommer gästerna i första hand och han gör alltid sitt yttersta för att din skidsemester ska bli precis som du vill ha den. Här kan du vara garanterad en hemtrevlig, familjär och varm atmosfär.

Lägenheterna ligger i en ny tillbyggd del och är inredda i en modern tyrolsk stil med god komfort för att du ska få en bra skidresa. Det finns plats för 2-12 personer i lägenheterna så det finns gott om plats för dig att bjuda med vännerna eller familjen plus svärföräldrarna. Lägenheterna är inredda med sovrum, badrum och kök med sittplatser där ni kan spendera flera härliga kvällar tillsammans.

När du vaknar på morgonen och vill vara ute i backen så snabbt som möjligt så kan du underlätta för dig själv genom att antingen köpa till frukostbuffé eller beställa frukostbröd mot extra kostnad. För 15 euro per dag kan du vakna upp till en överdådig frukostbuffé med allt du kan önska. Familjen lägger stor vikt på att det används lokala och goda produkter i deras frukostbuffé så du ska inte vara orolig över att komma ut på pisten hungrig eller utan tillräckligt mycket energi till en härlig skiddag.

Önskar du hellre att äta frukost i lägenheten kan du beställa frukostbröd till dörren mot extra kostnad. Beställer du senast kl. 18:00 dagen innan i receptionen kan du vakna upp till nybakat bröd som ligger utanför lägenhetsdörren nästa morgon. Det finns ett stort urval av bröd och frukostkakor så det ska gärna finnas något till varje smak.

I byggningen finns det Wi-Fi som mot en kostnad på 10 euro kan användas för hela veckan.

Bra att veta

I lägenhetskomplexets skidkällare kan du förvara dina skidor i ett skåp. Du slipper dessutom för att ta på dig ett par kalla pjäxor på morgonen eftersom det finns en pjäxvärmare.

Om du kör till Canazei kan du parkera bilen i garaget mot extra kostnad. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Un request / € 50,- weekly price

Garage: Upon request

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Tvätt-service: Ja

3-rumslägenhet "Mountain View Superior Deluxe"

Lägenhet på 68 kvm som består av två sovrum, badrum och kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa.
Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

3-rumslägenhet "Luxury Dolomities Apartment"

Lägenhet på 87 kvm som blir renoverad innan säsongen. Beskrivning uppdateras så fort som möjligt.
Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

3-rumslägenhet "Spacious Superior Deluxe"

Lägenhet på 95 kvm som består av två sovrum, två badrum, vardagsrum med bäddsoffa samt kök.
Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

4-rumslägenhet ”Dependance, Central Apartment Canazei”

Lägenhet på 100 kvm som består av tre sovrum, två badrum, vardagsrum med bäddsoffa samt kök.
Balkong - Sängkläder – Handdukar – Hårtork - Diskmaskin – Tvättmaskin – TV – Wi-Fi

AccommodationTypes