Italien, Canazei

Hotel Garni Peter

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Garni Peter

Välkommen till Hotel Garni Peter - här bor du nära pisten och kan få de bästa insider-tipsen till skidåkningen i Canazei från en lokal.

En av våra gästfavoriter när det kommer till frukostpensionat i Canazei är Hotel Garni Peter och det är inte svårt att förstå varför. Här får du en autentisk charm och vänlighet som skapar en hemtrevlig atmosfär på din skidresa.

Garni Peter ligger precis bredvid liften och är den perfekta utgångspunkten för dina skidäventyr. På dagen är omgivningarna fyllda med liv och rörelse men framåt kvällen blir platsen lugnare. Hotellet erbjuder nyrenoverade och inbjudande dubbelrum som har eget badrum med dusch och toalett samt privat balkong.

I de allmänna utrymmena kan det finnas katter men skulle du vara allergisk så kan de hållas borta.

Lokal kännedom och vassa tips

En unik sak med Garni Peter är att en av de lokala skidlärarna driver hotellet. Skidläraren är expert på skidområdet och har enastående kunskap om Canazei - så varför inte nyttja chansen med att få exklusiv inside-information och lokala historier. Hans språkkunskaper är bra så kommunikationen ska inte hindra dig från att få de bästa tipsen till att utforska Canazeis pister och uppleva skidområdet som en äkta lokal.

Utforska Canazeis charm

Skulle du vilja utforska Canazeis by finns det stor möjlighet för det då centrum bara ligger 200 meter bort. I centrum hittar du restauranger, barer och shoppingmöjligheter vilket gör att du kan prova det italienska köket eller köpa med en souvenir hem utan att behöva gå så långt.

När du bor på Garni Peter kan du även köpa till middag på ett närliggande hotell. Det gör att du kan få det ännu lättare för dig själv på skidsemestern genom att slippa planera eller tänka över vad middagen ska vara.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander välkomnar dig till Canazei på årets skidresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 450 m

Avstånd till lift: 0 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum med dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Standard" m. möjlighet för 1 extrasäng

Dubbelrum med dusch/wc samt möjlighet för en extra sovplats.
Balkong - Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes