Italien, Cervinia

Hotel Meuble Joli

Frukostpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Meuble Joli

Drömmer du om att bo nära liften, pisten och mitt i härliga Cervinia på din skidsemester? Då borde du bo på Hotel Meuble Joli.

Hotel Meuble Joli är ett mysigt litet frukostpensionat med totalt 21 rum som ligger mitt på Cervinias mysiga huvudgata.

Boende med frukost

Även om hotellet är lite mindre så har det både charm och en mysig atmosfär. På morgonen vaknar du till en god frukostbuffé i den trevliga lilla frukostrestaurangen, som dessutom har utsikt över de vackra Alperna. Hotellet ser till så att din mage mättas och energin fylls på innan du beger dig ut i Cervinias fantastiska skidområde.

Hotellet ligger mitt i centrum så när du kommer hem trött och hungrig efter en härlig dag i skidbacken har du flera restaurangmöjligheter precis utanför hotelldörren. Det finns flertalet mysiga och trevliga restauranger som du kan prova dig igenom i Cervinia.

Hotel Meuble Joli ligger även super för dig som önskar afterski. Du ska bara gå runt om hörnan innan du har en bar att avsluta dagen på med en god drink, en kall öl eller kanske ett glas italienskt vin.

Pjäxvarmare och skidrum

I hotellets källare hittar du ett skidrum för dina skidor och pjäxor eller snowboard och snowboardboots. Här finns även en pjäxvarmare som gör att dina pjäxor inte är kalla på morgonen när du ska sticka fötterna ner i dem. Från skidkällaren går du nästan direkt ut på pisten – du ska bara gå 50 meter innan du kan glida vidare på skidorna.

Rummen

Låt oss vara ärliga så är hotellet inte det mest luxuösa men förakta inte för hotellet väger upp med sin charm. Rummen är enkla och funktionella samt inredda med egen dusch och toalett.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

Enkelrum "Standard"

Enkelrum med dusch/wc.
Sängkläder - Hårfön - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Standard"

Enkelt och funktionellt inrett rum med egen dusch/wc, hårfön och TV.
Sängkläder - Hårfön - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum "Standard"

Rum för 3 personer. Enkelt och funktionellt inrett rum med egen dusch/wc, hårfön och TV.
Sängkläder - Hårfön - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes