Italien, Cervinia

Chalet Hotel Dragon

Halvpension

Fakta

Om Chalet Hotel Dragon

Den gästvänliga personalen på Chalet Hotel Dragon bjuder dig varmt välkommen till Cervinia. Du hittar hotellet i hjärtat av byn, knappt 50 meter från pisten. En bättre placering får du leta efter länge. Här finns allt som du behöver på skidresan!

Nyrenoverade rum

Hotellet är perfekt för kärleksparet eller vännerna som åker på skidresa tillsammans. Vi erbjuder dubbelrum både med eller utan balkong. Rummen är nyrenoverade och har allt som du behöver för skidresan.

Italiensk mat & vin

Personalen på och ägarna till hotellet älskar sitt moderland. Det kan du tydligt märka, både med synen och på smaken. I boendet inkluderas halvpension och du kan se fram emot att få smaka på mängder av läcker italiensk mat - både på morgonen och kvällen.

Hotellet har även mängder med goda, italienska viner. Om du är en vinentusiast så finns det även möjlighet för vinprovning. Det rekommenderar vi självklart från Nortlander!

Aperol på terrassen

När skiddagen är till ända kan du åka skidor nästan hela vägen till dörren. Här kan du klicka av dig skidorna och sätta sig direkt på terrassen för att njuta av en kall Aperol Spritz. Hotellet arrangerar nämligen sin egen lilla afterski varje dag och några dagar med livemusik. Chalet Hotel Dragon ligger nära centrum och det innebär även att det kan höras musik och festlig afterski.

På hotellet hittar du även en festlig bar där det står fina cocktails på drinkmenyn. Så om du vill fortsätta med ett par drinkar efter afterskin så är den trevliga baren på hotellet ett bra val.

Så om du gärna vill bo nära pisten och liften, njuta av italiensk mat och vin, så är detta hotell något för dig. Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Cervinia på Chalet Hotel Dragon!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkällare Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: on request

Livemusik: Ja

Lounge: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

Underhållning: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum på 18 kvm med eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Badkar - Toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Standard med 1 extrasäng

Dubbelrum på 18 kvm med 1 extrasäng och eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Badkar - Toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Standard med balkong

Dubbelrum på 18 kvm med eget badrum och balkong.

Balkong - Sängkläder - Hårtork - Badkar - Toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes