Italien, Cervinia

Apartments Suites Lac Bleu

Fakta

Om Apartments Suites Lac Bleu

Välkommen till Cervinia och Apartments Suites Lac Blue. Här kan du bland annat njuta av deras fina wellness-avdelning.

På Apartments Suites Lac Blue blir du mottagen med öppna armar och med service i toppklass! Lägenheterna utstrålar en mysig atmosfär, ett härligt wellness-område och god mat som lagas av rara Stephanie.

Du kommer glatt tages emot av hunden Thor (rasen är en Newfoundlander) som står och viftar med svansen med stor entusiasm för att säga hej till de nya och välbekanta gästerna.

Lägenhetskomplexet är att av dem absolut mysigaste i Cervinia och får alltid bra betyg av våra gäster. På Lac Blue får du garanterat en oförglömlig semester.

Placering

Apartments Suites Lac Blue ligger i härliga och lugna omgivningar med en vacker utsikt över Matterhorn. Du bor åtta minuters promenad från det pulserande bylivet i Cervinia och du kan följa en upplyst gångstig från lägenheterna till centrum. Här kan du ta din partner i handen och promenera tillbaka till Lac Bleu i den svala kvällsluften och fina kvällsskenet.

Som en bonus har Lac Bleu sin egna minibuss som kör fram och tillbaka till liftsystemet under hela dagen och faktiskt ända fram till kl 24:00 om kvällen. Skulle du vilja gå en runda i den mysiga byn efter skiddagen kan du göra det utan någon stress och veta att du kommer tryggt tillbaka till hotellet.

Wellness

Utöver den trevliga atmosfären bjuder de på en fin wellness-avdelning med bastu, ångbastu och jacuzzi som du som gäst kan använda helt gratis. Slappna av, få upp värmen och ladda upp benen efter en lång skiddag för att bli redo inför ännu en dag i backen.

Behöver dina muskler mjukas upp ordentligt efter ett par dagar i backen finns det möjlighet för att boka flera olika massagebehandlingar mot extra kostnad.

Till dina avslappnande kvällar när du kan tänka dig lite underhållning har lägenhetskomplexet ett biljardrum där du kan bjuda med din partner, familj eller dina vänner till en trevlig spelomgång.

Lägenheterna

Apartments Suites Lac Blue är ett av de mysigaste och mest hjärtevärmande lägenhetskomplexen i Cervinia. Det har tidigare varit ett hotell men har gjorts om till lägenheter. Låt oss säga som det är med att man kan ana att lägenheterna har varit hotellrum men de fungerar felfritt som fina lägenheter nu. Lägenheterna är simpelt inredda i äkta italiensk aplstil med en mindre kokvrå. Köket kan gömmas bakom ett par luckor och även om köket är lite mindre så finns det som du kan tänkas att behöva på din skidresa.

När vi nu pratar om måltider så kan du själv ordna det eller låta Stephanie stå för det. Du kan nämligen köpa till cateringservice: Beställ, värm och ät. Stephanie står och lagar en smakfull hemlagad meny som du kan ta med upp till lägenheten och värma upp. Därefter är det bara att luta sig tillbaka och njuta av den goda middagen. Det kan du göra antingen uppe i lägenheten i lugn och ro eller välja att använda lägenhetskomplexet mysiga serveringslokal. Här kan du också bjuda med dina vänner till en gemensam middag om du reser med flera och ni bor i olika lägenheter.

Vill du göra det enkelt för dig själv med en härlig och smidig början på dagen kan du även köpa till frukostbuffé som ger dig ordentligt med energi inför en hel dag med skidåkning. Frukosten kan köpas till i receptionen vid ankomst.

Utöver allt som normalt hör till en frukostbuffé serveras hembakta kakor, hemgjord marmelad, olika slags te och två typer av mörkt bröd. Buffén öppnar redan kl. 07:30 så vill du vara en av dem som är först i pisten på morgonen finns det goda chanser för det.

Är du inte redo för att avsluta dagen efter middagen kan du avsluta den i lägenhetskomplexets bar. Den har en trevlig stämning och ägarna är alltid redo för ett samtal om dagens upplevelser. Önskar du ett gott glas med lokalt vin eller en liten en att sova på så kan du få det i baren.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander och värdparet Mara och Jean Claude ser fram emot att ta emot er på Apartments Suites Lac Blue. Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 1100 m

Avstånd till lift: 1200 m

Avstånd till centrum : 1000 m

Avstånd till shopping: 1000 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 1100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

Solterrass: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum utan kök

Normalt dubbelrum för två personer med dubbelsäng och ett badrum. Observera att detta rum inte har ett kök.
TV - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet "Bilocale"

Lägenhet på 30 kvm för fyra personer med ett sovrum med dubbelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa, matbord och ett litet kök. Det finns även två badrum med dusch.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - TV - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet "Junior"

Lägenhet på 40 kvm för fyra personer med ett sovrum med dubbelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa, matbord och ett litet kök. Badrum med hydromassage dusch.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - Hydromassage dusch - TV - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet "Mountain"

Lägenhet på 40 kvm för 5 personer med ett sovrum med dubbelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa, matbord och ett litet kök. Det finns även två badrum.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - TV - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet "Family"

Lägenhet på 50 kvm för 5 personer med ett sovrum med dubbelsäng samt ett vardagsrum med bäddsoffa, matbord och ett litet kök. Badrum med hydromassage dusch.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - Hydromassage dusch - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes