Italien, Cervinia

Lägenhet

Apartment Pic Tyndall

Fakta

Om Apartment Pic Tyndall

Pic Tyndall erbjuder ett funktionellt boende med utsikt över Matterhorn och 50 meter till skidåkningen.

När du kliver ut genom huvuddörren från boendet har du fri utsikt ut över det enastående och närmast monumentala berget Matterhorn, som reser sig som en vacker bakgrund till de välpreparerade pisterna.

Apartment Pic Tyndall är med andra ord det perfekta boenden för dem som vill bo nära pisterna. Lägenheterna är av äldre standard, men funktionella och praktiskt inredda.

Läge

Här kan du utan problem gå både fram och tillbaka till skidbackarna och liftarna. Stolliften Cretaz och pisterna ligger nämligen endast 50 meter bort.

Lägenheten

Pic Tyndall ligger på femte våningen och består av ett ljust vardagsrum med en bäddsoffa och en liten balkong med söderläge. Det finns ett litet kök, ett badrum med dusch och ett sovrum med TV och en queen-size säng.

Lägenheterna är välutrustade, med bland annat tvättmaskin, och bekväma och passar både grupper och familjer. Det finns även gratis parkering ungefär 150 meter från huset.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 20 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

3-rums lägenhet


3-rums lägenhet för 6 pers, ca 50 kvm. Inredd med en liten hall med tvättmaskin, ett litet kök, uppehållsrum med matbord, två bäddsoffor och TV, ett litet rum med våningsäng, ett sovrum med dubbelsäng, balkong med härlig utsikt över bergen.

Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Kylskåp - Handdukar - TV 

AccommodationTypes