Italien, Cervinia

Hotel Breuil

Halvpension

Fakta

Om Hotel Breuil

Utöver Cervinias fantastiska skidåkning kan du på Hotel Breuil se fram emot wellness efter en lång dag i skidbacken.

På Hotel Breuil bor du på ett 3-stjärnigt halvpensionshotell med fantastiskt läge nära skidåkningen och med Matterhorn som din granne. När du börjar skiddagen på morgonen är det lätt att ta sig ut i skidområdet då den närmsta liften ligger bakom hotellet.

Hotellet ligger centralt så du bor även nära Cervinias butiker, barer och restauranger. Med andra ord – Allt du kan tänkas behöva på din skidsemester finns inom få minuters promenad.

SPA & Wellness

På hotellet finns en wellnessavdelning där du kan koppla av helt efter en lång dag på pisterna. Värm dig i bastun och ångbastun eller bubbla runt i bubbelpoolen. Det finns även solstolar som du kan ta en paus i. Skulle dina muskler behöva knådas igenom kan du boka en massage mot extra kostnad. Det är ett härligt sätt att ladda upp på inför ännu en dag i skidbacken.

Är skidåkningen inte tillräckligt med träning för dig finns det även ett mindre fitnessrum som du kan använda. Det finns ett par cardiomaskiner som kan få upp pulsen hos de flesta.

Skidresa med halvpension

På hotell Breuil har man halvpension inkluderat och varje morgon serveras en smakfull frukost i hotellets restaurang. Här kan du börja dagen medveten om att du får fyllt på ordentligt med energi inför dagens skidåkning.

På kvällen när du kommer hem hungrig efter dagens skidåkning kan du återigen sätta dig till rätta i hotellets restaurang för en god middag.

Med centrum runt hörnan har du många av Cervinias flera trevliga restauranger nära och stor möjlighet för att utforska det italienska köket. Det finns även flera restauranger som erbjuder internationell meny. På tal om italienska specialiteter så ska du inte lura dig själv på de utsökta italienska vinerna.

Efter middagen kan du slå dig ner med ett glas vin i hotellets bar- och loungeområde eller i hotellets TV-lounge.

Charmiga rum

Rummen på hotellet är simpelt inredda i en charmig italiensk stil som får dig att känna dig som hemma. Även om rummen är simpelt inredda har dem det nödvändiga som du kan tänkas att behöva på en skidresa. De bjuder in till avkoppling efter en lång dag i skidbacken.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på Hotel Brueil.

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Garage: 20 € per day on request

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solarium: Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Enkelrum för 1 person. Badrum med dusch och toalett.
Wi-Fi (gratis) - TV - Sängkläder - Handdukar

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum för 2 personer. Badrum med dusch och toalett.
Wi-Fi (gratis) - TV - Sängkläder - Handdukar

Dubbelrum "Superior"

Dubbelrum för 2 personer med möjlighet för 1 extra bädd. Badrum med dusch och toalett.
Wi-Fi (gratis) - TV - Sängkläder - Handdukar

AccommodationTypes