Italien, Champoluc

Le Rocher Hotel

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Le Rocher Hotel

Le Rocher Hotel är ett charmigt hotell i Italiens alper. Här är personalen är tillmötesgående och de får dig snabbt att känna dig som hemma. Värm dig vid hotellets sprakande öppna spis efter en lång dags skidåkning, eller slappna av i wellnessområdet.

Läge / Omgivning

Hotellet ligger lite utanför byn Champoluc, i en dal som är omgiven av bergstoppar. Det är en bit till pisterna, men hotellets privata shuttleservice kör dig både fram och tillbaka till skidområdet. Byn ligger ca 800 meter bort, och en upplyst stig som tar dig genom skogen och fram till byn på ca 5 minuter. Med tanke på att du har en liten bit till både by och backar så innebär det att du istället har möjlighet till något helt annat, nämligen att vandra runt i de natursköna områdena omkring hotellet.

Du ska bo här om…

Om du gärna vill bo på ett hotell där du känner dig som hemma och kan slappna av efter en lång dag i pisten, så är detta hotellet perfekt för dig. Hotellet passar verkligen livsnjutaren som värdesätter att bo i härliga naturområden. Behöver jag nämna att du även har möjlighet att komma hem till en uppvärmd jacuzzi på kvällen?

Hur smakar maten?

Hotellet har en utmärkt restaurang, så du kan lugnt luta dig tillbaka och låta de duktiga kockarna ta över matlagningen på din semester.
Köket serverar traditionella italienska rätter tillsammans med en läcker buffé av antipasti och grönsaker. Glöm inte att ta en titt på vinmenyn, då det bland annat finns lokala viner från Aostadalen och även ett par av Italiens allra finaste viner.
Om du har lust att prova någon av restaurangerna i Champoluc för en kväll, så tveka inte att fråga våra guider om råd, de hjälper dig mer än gärna!


Och inte minst…

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på den allmänna parkeringen Gratuito. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Låt oss gå igenom det allra bästa med hotellet:
- Wellnessområde med bastu, ångbastu och jacuzzi
- Shuttleservice mellan hotellet och liften
- Ligger i ett naturskönt område
- God restaurang med italienska rätter

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 800 m

Avstånd till lift: 800 m

Avstånd till centrum : 800 m

Avstånd till shopping: 800 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 800 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: 10€/day

Bastu: Ja

Eldstad: Ja

Garage: Free of charge

Handikappsanpassade rum: Ja

Jacuzzi: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Standard

Fint inrett hotellrum i traditionell italiensk stil. Dubbelsäng (två enkelsängar vid förfrågan) och badrum med dusch. Internet finns tillgängligt på rummet.
Hårtork - Minibar - Safety box - Telefon - Sängkläder & Handdukar - TV - WiFi (gratis)

Rum med tre sovplatser Standard

Fint inrett hotellrum i traditionell italiensk stil. Dubbelsäng (två enkelsängar vid förfrågan) samt en enkelsäng och badrum med dusch. Några rum har även balkong.
Hårtork - Minibar - Safety box - Telefon - Sängkläder & Handdukar - TV - WiFi (gratis)

Rum med fyra sovplatser Standard

Fint och rymligt familjerum inrett i traditionell italiensk stil. Dubbelsäng (två enkelsängar vid förfrågan) och en våningssäng. Rummet har en liten balkong.
Balkong - Hårtork - Minibar - Safety box - Telefon - Sängkläder & Handdukar - TV - WiFi (gratis)

Junior Suite (för 4 personer)

Junior Suite med plats för 4 personer. Passar perfekt till den lilla familjen. Rummet har en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för två personer samt ett badrum. Några rum har balkong.
Hårtork - Minibar - Safety box - Telefon - Sängkläder & Handdukar - TV - WiFi (gratis)

AccommodationTypes