Italien, Livigno

Alpen Village Hotel

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Välj rum

17 feb lör
24 feb lör
2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör

Alternativ 1

1 x Dubbelrum "Standard" (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • TV
  • Hårtork
  • WiFi på rummet
  • Dusch
  • Toalett
17 feb lör
24 feb lör
2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Alpen Village Hotel

På Alpen Hotel Village i Livigno bor ni i natursköna omgivningar med direkt närhet till liften på ett hotell som lovar er en vistelse omhöljd i komfort.

På Alpen Hotel Village i Livigno bor ni i natursköna omgivningar med direkt närhet till liften på ett hotell som lovar er en vistelse omhöljd i komfort.

Här kan ni njuta av en god drink i hotellets läckra panoramabar innan ni intar en delikat måltid i restaurangen.

Halvpension

På hotellet finns det två möjligheter när det kommer mat. Inkluderat i priset får du en middagsbuffé med sallad, pasta och grillmat.
Du kan även välja att betala lite extra och ha möjlighet att njuta av vad pizzarestaurangen ‘iL Borgo’ har att bjuda på. Här kan du både välja en mängd pizzor eller à la carte meny.

Vin och champagne – lounge

Detta hotell erbjuder dig även en vinlounge med över 200 olika sorters vin och 100 olika sorters champagne. Givetvis ackompanjeras detta av piano, öppen spis och en terass med utiskt över Livigno.

Familjen Galli driver idag detta hotell och lägger stort fokus på glädjefyllda vistelser inbakade i lyxig komfort med superb service.

Wellness

Här kan ni efter en lång dag i backarna njuta av hotellets spa-avdelning med inomhuspool, varm jacuzzi utomhus, bastu och wellness-center. Boendet på hotellet är fördelat på 7 chalets kopplade till huvudbyggnaden där ni finner hotellets reception.

Hotellet ligger ca 1,5 km från byns kärna. Denna sträcka tar man sig med hjälp av skidbussarna som går strax utanför dörren. Kvällstid ordnar hotellet med transport efter begäran.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 1200 m

Avstånd till shopping: 1200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 1500 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Visa mer

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 19€/day(small)

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Familjerum "Standard"

Familjerum med en dubbelsäng samt en våningssäng.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV 

Dubbelrum

Dubbelrum m. dusch/wc.

Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum m. 1 extrasäng

Dubbelrum m. dusch/wc och extrasäng.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum m. 1-2 extrasängar

Dubbelrum m. mulighed för 1 eller 2 extrasängar.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Enkeltrum

Enkeltrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Resplan

Utresa

Avresa 17.02.2024 - 18:10 - Göteborg, Landvetter
Ankomst 17.02.2024 - 20:05 - Innsbruck
Restid 1:55
Flygnr. OS2628
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Hemkomst

Avresa 24.02.2024 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 24.02.2024 - 17:15 - Göteborg, Landvetter
Restid 2:00
Flygnr. OS2627
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 50 x 40 x 25 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa Se regler på resebeviset


Specialbagage:


Skidtransport Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Atlantic Airways tillåter inte multibags.


ABS Lavinryggsäck:


Atlantic Airways tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa.


Mat ombord:


Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget. Reservera sittplatser: Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 60 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/atlanticairways/ Du ska logga in med din unika kod som du hittar på ditt resebevis under "flyginformation" på sidan VIKTIG INFORMATION


Check-in:


När du flyger med Atlanic Airways och har förbeställt sittplats kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/ Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är tillgängligt för alla. Du måste välja Atlantic Airways och följa instruktionerna på skärmen. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3.

AccommodationTypes