Italien, Livigno

Hotell

Hotel Galli's Centro

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Välj rum

4 feb lör
4 mar lör
11 mar lör
18 mar lör
25 mar lör

Alternativ 1

1 x Dubbelrum (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Minibar
  • Safe
  • TV
  • Hårtork
  • WiFi på rummet
  • Dusch
  • Toalett

Fakta

Om Hotel Galli's Centro

Skulle du vilja bo mitt i centrum där allting händer samtidigt som du har kort avstånd till pisten och liften? Då är Hotel Galli’s Centro något för dig!

På Hotel Galli’s Centro bor du centralt i byn men också nära skidåkningen. Den helt perfekta kombinationen om du frågar oss.

Läge, läge, läge

Hotellet ligger mitt i Livignos pulserande centrum med många shoppingmöjligheter. Som ett plus är Livigno en tullfri by så du kan släppa handbromsen när det kommer till de olika specialitetsbutikerna, restaurangerna och övriga butikerna.

Dessutom börjar och slutar dagens skidåkning 30 meter från hotellet vilket gör att det varje morgon är enkelt att ta sig ut för lite manchesteråkning i det härliga skidområdet. Det är inte bara liften och pisten som ligger nära hotellet utan även skidhyran och skidskolan ligger i närheten och gör att du har allt inom samma omkrets på skidresan.

Avsluta dagen på solterrassen

Hotel Galli’s Centro har en härlig terrass med solläge som är en ideell plats för att avsluta sin skiddag på efter att skidområdet har utforskats. Inte nog med att det är en solterrass så ligger även hotellets bar vid terrassen. Slå dig ner och njut av eftermiddagens sista solstrålar med en drink från barens stora urval av kalla drinkar. Baren har öppet fram till kl. 24:00 och bjuder på en trivsam stämning.

Skidresa med halvpension

På din skidresa till detta hotell får du halvpension under vistelsen. När du vaknar på morgonen väntar en solid frukostbuffé innan du beger dig ut för en hel dag på skidor. När skiddagen är över blir du återigen bortskämd med en smakfull middag - nämligen en god 3 rätters valmeny. Det bjuds på både internationella och lokala rätter som gör att det finns något för varje smak. Dessutom serverar hotellets restaurang och pizzeria en av byns bästa pizza.

Rummen

Alla rum på hotellet är i olika storlekar (renoverade hösten 2022). På rummen finns det toalett och badrum, TV och en minibar. Det finns även trådlöst internet på rummen om du till exempel behöver kolla din e-mejl under skidresan.

Kör du till Livigno så finns det gratis parkering bredvid huset. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 30 m

Avstånd till lift: 30 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 30 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 30 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Enkelrum

Enkelrum med dusch/wc, kylskåp, hårfön, TV och tillgång till internet.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum med dusch/wc - använt som enkelrum

Dubbelrum med dusch/wc - använt som enkelrum.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch/wc, kylskåp, hårfön, TV och tillgång till internet.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum m. 1 extra bädd

Dubbelrum med plats för en extrasäng med dusch/wc, kylskåp, hårfön, TV och tillgång till internet.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum

Rum med plats för tre, med dusch/wc, kylskåp, hårfön, TV och tillgång till internet.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

4-bäddsrum

Rum med plats för fyra, med dusch/wc, kylskåp, hårfön, TV och tillgång till internet.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Resplan

Utresa

Avresa 04.02.2023 - 11:50 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 04.02.2023 - 14:15 - Innsbruck
Restid 2:25
Flygnr. SK7857
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Hemkomst

Avresa 11.02.2023 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 11.02.2023 - 17:35 - Stockholm, Arlanda
Restid 2:20
Flygnr. SK7858
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes