Italien, Sestriere

Hotel Olimpic

Halvpension

Fakta

Om Hotel Olimpic

Bo i lugna omgivningar och samtidigt mitt i Sestrieres centrum - Välkommen till Hotel Olimpic.

När du bor på Hotel Olimpic bor du bara 50 meter från Sestrieres centrum där du hittar ett stort urval av restauranger, afterski-ställen och shopping. Om du letar efter en ordentlig fest kan du besöka en av Alpernas största nattklubbar - Tabata.

Du bor i lugna omgivningar på Hotel Olimpic en bit bort från det livliga centrumet så du behöver inte bekymra dig över att inte få din nattsömn här.

Hotel Olimpic ligger precis vid sportcentret så om du kan tänka dig ett par simtag eller någon annan aktivitet finns det stor möjlighet för det.

God mat på Hotel Olimpic

På Hotel Olimpic bor du alltid med halvpension inkluderat. När du kommer hem trött och hungrig efter dagens skidåkning behöver du inte tänka på att laga middag. Det har kocken på hotellet nämligen fixat för dig. Du kan slå dig ner i den mysiga restaurangen och bli serverad en utsökt trerättersmeny samt salladsbuffé. Maten som serveras är smakfulla traditionella italienska rätter som mättar magen och fyller på med energi till morgondagens skidåkning. Du behöver inte heller gå törstig från bordet eftersom du har möjlighet för att köpa till goda lokala och internationella viner till middagen.

På morgonen vaknar du upp till en fantastisk utsikt över det vackra bergslandskapet och kan lugnt trippa ned till hotellets restaurang för en överdådig frukostbuffé som ger dig en härlig början på dagen. Du kan med säkerhet fylla på med all den energi du behöver för en hel dag i Sestrieres skidområde.

Så bor du

På Hotel Olimpic bor du med en vacker utsikt över det stora och öppna bergslandskapet i Sestriere. En utsikt som du kommer att älska att vakna upp till – i alla fall om du frågar oss. Rummen är simpelt inredda i en charmig italiensk stil och har det som du kan tänkas behöva för att få en härlig skidresa.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ses i Sestriere på årets skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 50 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

Tvätt-service: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dubbelrum

Rum för 2 personer med dusch och toalett.

AccommodationTypes