Österrike, Ischgl

Lägenhet

Apartement Laver

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

19 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör
23 jan lör

Alternativ 1

1 x Studio 1-2 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • WiFi i lägenhet
19 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör
23 jan lör

Alternativ 2

1 x Lejlighed med 2-værelser (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • WiFi i lägenhet
19 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör
23 jan lör

Fakta

Om Apartement Laver

Nära till allt i hjärtat av Ischgl

Läget

Laver är det idealiska valet för dig som vill bo centralt i Ischgl. Detta fina lägenhetskomplex rymmer 5 lägenheter för två till fem personer av god standard. Huset ligger ca 5 minuters promenad från liften och 2 minuters promenad från centrum.

Värt att veta

Det är som sagt nära till byn som har ett bra utbud av restauranger, roliga afterski-barer och trevliga butiker. Vill du hellre stanna hemma och laga egen mat hittar du livsmedelsbutik rakt över gatan.

Lägenheterna

Lägenheterna är möblerade med separat dusch och toalett, utrymme för matplats, kök med diskmaskin, vardagsrum, TV, balkong och sovrum med dubbelsäng.Detta boende är perfekt för er som är en lite större grupp och som vill bo nära till det mesta!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Lägenhet 2-rums 5 personer

Tvårumslägenhet för fem personer som består av en hall, separat sovrum med en dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, matplats, öppet kök med bl.a. diskmaskin och ugn. I lägenheten finns även TV, telefon och radio samt balkong.
Sängkläder – Spisplatta– Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Telefon – TV

Två/tre rum 5 personer

Trerumslägenhet för fem personer som består av två separata sovrum med en dubbelsäng i det ena och en dubbelsäng och en enkelsäng i det andra. Dessutom finns det ett kök med bl.a. diskmaskin och ugn samt matplats, separat dusch och toalett. I lägenheten finns även TV, radio och telefon, samt balkong.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin  – Ugn  – Kylskåp  – Telefon – Tv

Studio 2 personer

Lägenheten har ett vardagsrum och ett litet kök. Köket har elspis med ugn, kaffebryggare, köksredskap etc. Lägenheten har toalett och dusch.
Sängkläder – Spisplatta – Kylskåp  – Telefon - TV

Resplan

Utresa

Avresa 19.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 19.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 26.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 26.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes