Österrike, Ischgl

Apartement Laver

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartement Laver

Nära till allt i hjärtat av Ischgl

Läget

Laver är det idealiska valet för dig som vill bo centralt i Ischgl. Detta fina lägenhetskomplex rymmer 5 lägenheter för två till fem personer av god standard. Huset ligger ca 5 minuters promenad från liften och 2 minuters promenad från centrum.


Värt att veta

Det är som sagt nära till byn som har ett bra utbud av restauranger, roliga afterski-barer och trevliga butiker. Vill du hellre stanna hemma och laga egen mat hittar du livsmedelsbutik rakt över gatan.


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Lägenheterna


Lägenheterna är möblerade med separat dusch och toalett, utrymme för matplats, kök med diskmaskin, vardagsrum, TV, balkong och sovrum med dubbelsäng.

Detta boende är perfekt för er som är en lite större grupp och som vill bo nära till det mesta!


Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 150 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Lägenhet 2-rums 5 personer

Tvårumslägenhet för fem personer som består av en hall, separat sovrum med en dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, matplats, öppet kök med bl.a. diskmaskin och ugn. I lägenheten finns även TV, telefon och radio samt balkong.
Sängkläder – Spisplatta– Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Telefon – TV

Två/tre rum 5 personer

Trerumslägenhet för fem personer som består av två separata sovrum med en dubbelsäng i det ena och en dubbelsäng och en enkelsäng i det andra. Dessutom finns det ett kök med bl.a. diskmaskin och ugn samt matplats, separat dusch och toalett. I lägenheten finns även TV, radio och telefon, samt balkong.
Balkong – Sängkläder – Spisplatta – Diskmaskin  – Ugn  – Kylskåp  – Telefon – Tv

Studio 2 personer

Lägenheten har ett vardagsrum och ett litet kök. Köket har elspis med ugn, kaffebryggare, köksredskap etc. Lägenheten har toalett och dusch.
Sängkläder – Spisplatta – Kylskåp  – Telefon - TV

AccommodationTypes