Österrike, Ischgl

Hotell

Skinetworks Pension Sylvia

Frukostpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Skinetworks Pension Sylvia

Bo några få minuter från liften och pisterna på Pension Sylvia i Ischgl.

Konceptet är det samma som på Nortlanders andra egna hotell: vänlig skandinavisk personal, utsökt frukost och bra läge nära pist och lift.

Läge

Trivs du också bäst när du bor nära pisterna? Pension Sylvia ligger knappt 250 meter från den största huvudliften i Ischgl (Pardatschgrat-bahn). Pisten som tar dig ner till byn ligger precis mellan de två stora liftarna. Du bor alltså med ett perfekt läge – du kan snabbt komma ut i pisterna på morgonen samtidigt som du har nära hem till hotellet efter en lång dag med skidåkning och afterski.

Känn dig som hemma på Pension Sylvia

Hemtrevlig och avslappnad atmosfär är nog orden som bäst beskriver Pension Sylvia. Efter en dag fylld med skidåkning kan du välförtjänt koppla av i hotellets lounge. Här kan du spela kort med vänner och familj i någon av soffgrupperna eller varför inte koppla av med en bok framför brasan. För den som önskar, står personalen självklart redo i baren och serverar en svalkande (eller värmande) dryck.

Bastu & Avkoppling

Om det varit en kall dag i backen kan jag varmt rekommendera ett besök i hotellets bastu, så är ni snart varma i både kropp och själ.

Faciliteter

  • Bar
  • Bastu
  • Gratis WiFi
  • Skidförvaring
  • Parkering framför hotellet (fåtal platser, bilen kan inte flyttas under veckan)
  • Garage (mot betalning)

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum budget?

Dubbelrum för två personer på hotellets bottenvåning, delvis källare. Rummet har därför högt sittande fönster, cirka i brösthöjd. Rummet består av två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. ??
Sängkläder – Dusch och toalett – Handdukar – TV 

Dubbelrum

Dubbelrum för två personer med en dubbelsäng, en TV och ett badrum med dusch och toalett. Rummet ligger på entréplan.
Badkar – Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV 


Dubbelrum med möjlighet till 1 extrabädd

Dubbelrum för två personer med en dubbelsäng, en TV och ett badrum med dusch och toalett. Det finns möjlighet att ordna en extra sovplats så att tre personer kan sova i rummet. Rummet ligger på entréplan. 
Balkong eller terrass - Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV 

Dubbelrum med balkong och möjlighet till 1 extrasäng

Dubbelrum för två personer med dubbelsäng, som kan göras om till två enkelsängar, balkong, tv samt ett badrum med dusch och toalett. Det finns även möjlighet att ordna en extrabädd så att tre personer kan sova i rummet. 
Balkong eller terrass - Badkar – Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV 

Dubbelrum med balkong och möjlighet 2 extrabäddar

Ett av de större dubbelrummen för två personer. Hotellrummet består av en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för två, så att det totalt kan sova fyra personer i rummet. Vänligen uppmärksamma att rummet kan uppfattas som något trångt för fyra vuxna, men det passar perfekt för tre vuxna eller två vuxna och två barn. I rummet finns tv, badrum med dusch och toalett samt balkong. 
Badkar – Sängkläder – Hårtork – Dusch – Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum med balkong och möjlighet till 3 extrabäddar

Ett av de större rummen på hotellet - perfekt till familjen på fem personer. Rummet består av en dubbelsäng, som kan göras om till två enkelsängar, en bäddsoffa till två personer och en enkelsäng. I rummet finns ett badrum med dusch och toalett samt en balkong. 
Balkong – Badkar – Sängkläder – Dusch – Handdukar - TV 

AccommodationTypes