Frankrike, Les Menuires

Hotel Neige et Ciel

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Neige et Ciel

Drömmer du om att bo med ski-in/ski-out i Les Menuires med en fantastisk utsikt över bergen i de tre dalarna så är Hotel Neige et Ciel ett bra val för dig.

På Hotel Neige et Ciel möts du av en avslappnade atmosfär, trevlig personal och du känner dig snabbt som hemma. Vi ska dock vara ärliga då hotellet inte längre är nytt. Härtill är det ett äkta franskt club-hotel som är barn- och familjevänligt.

Läge

Mindre än ett snöbollskast bort ligger pisten och det är svårt att bo närmare skidåkningen i Les Menuires. På Hotel Neige et Ciel bor du nämligen med ski-in/ski-out och du kan lugnt börja skiddagen utan någon stress. När dagen börjar lida mot sitt slut kan du åka direkt ner till hotellets solterrass och slå dig ner med en kall Aperol Spritz eller ett glas vin medan du njuter av dagens sista solstrålar med en fantastisk utsikt över de tre dalarna.

SPA & wellness runt hörnet

På tal om läge ligger hotellet bara 150 meter från Les Menuires sportcenter. Här hittar du fitness, SPA, wellness och även en lekplats för barnen. Behöver du en paus och avslappning efter dagens skidåkning kan ett besök i sportcentrets SPA- och wellnessavdelning hjälpa dig med detta. Det finns pool, bubbelpool, bastu, vilstol och även olika massagebehandlingar. Kroppen kommer garanterat kunna slappna av och ladda upp med ny energi för ännu en dag i backen.

Behöver du däremot bli av med mer energi kan pulsen komma upp och musklerna stärkas i centrets fitness. Du kan även utmana din partner, familj eller dina vänner i en badminton, tennis eller fotboll i sporthallen. Fitnesscentret kan användas mot en mindre avgift.

Halvpension

På Hotel Neige et Ciel bor du med halvpension som serveras i hotellets restaurang och med sina stora panoramafönster skäms du bort med en fantastisk utsikt över bergstopparna.

Slå dig ner till en frukostbuffé med ett utsökt utbud av varm dryck, juice, kakor, bröd, olika marmelader, pålägg, ägg, bacon, korv, ost, färsk frukt och mejeriprodukter. Risken att du går hungrig därifrån är nästintill obefintlig. Efter frukosten här står du redo för en lång dag i de tre dalarnas pister.

På kvällen är det bara att slå sig ner i restaurangen igen. Då serveras en buffé med rätter i olika teman så att det finns något för alla smaklökar. Det finns ett utbud av regionala och internationella rätter samt Savoyard-specialiteter (raclette eller fondue). För dig som gärna tar ett glas vin till middagen ingår husets vin i halvpensionen.

Aktiviteter

På Hotel Neige et Ciel blir du aldrig uttråkad. Här arrangeras bland annat underhållning 3 kvällar i veckan för hotellets gäster. Det finns även underhållning för de minsta i resesällskapet som har chansen att få träffa hotellets maskot Leo.

I hotellets stora och trevliga lounge med öppen spis kan du slå dig ner med en god bok och en kall Gin & Tonic eller en annan drink efter din smak. Loungen är väldigt inbjudande efter en lång dag i backen. Du kan även spela brädspel med din partner, familj eller dina vänner.

Hotel Neige et Ciel har de deras egen barnklubb och barnpassning om du kan tänka dig några extra timmar på skidor eller njuta av en afterski-drink i baren medan barnen leker. Hotellet är ett riktigt franskt club-hotel som är barnvänligt. Så barnen har gott om möjligheter att hitta sina nya vänner här, speciellt under högsäsong när det finns många barnfamiljer.

Värt att veta

Om du vill få rena handdukar under veckan är det bara att svänga förbi receptionen så ger de dig gärna ett par nya. Rummet städas inte under veckan.

Om du ankommer till Les Menuires i bil hittar du en parkering utomhus framför hotellet. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid den allmänna parkeringen Parking De La Croisette men det finns även fler i byn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destinationen som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ses i Les Menuires på Hotel Neige et Ciel på årets skidsemester med Nortlander.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Barnvänligt : Ja

Lekrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Spelrum: Ja

Visa mer

WiFi (mot betalning): 20 €

Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng (enkelsängar kan önskas vid förfrågan) samt badrum med toalett och dusch eller badkar.

Dubbelrum med möjlighet för 1 extrasäng

Dubbelrum med dubbelsäng (enkelsängar kan önskes vid förfrågan) samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Möjlighet för extrasäng till ett barn på max 12 år finns i rummet.

AccommodationTypes