Frankrike, Val d'Isere

Apartment Les Balcons de Bellevarde

Fakta

Om Apartment Les Balcons de Bellevarde

Stora lägenheter med vacker utsikt

Familjevänlig skidresa

Nu skall den årliga skidresan beställas, men vart hittar vi alla ingredienserna till en vällyckad familjeresa? Balcons de Bellevarde ligger i den charmiga bydelen La Daille, som i lugn och vacker miljö, välkomnar hela familjen till Val d'Isere.

Utsikt över pisten

Dessa lägenheter ligger med en vacker utsikt över pisten. Läget, med både pist och lift i närheten, gör att ni utan större ansträngningar både kommer snabbt och smidigt iväg på morgonen och dessutom tar er från backarna och hem i värmen på kort tid.

Bort från fester och hög musik

Vi minns alla våra underhållande ungdoms-skidresor. Det var den gången som blöjbyten och nattsömn, var något de gamla bekymrade sig om. Dessa ungdomsminnen är dock också dem som får oss till att söka oss lite längre bort från festligheterna, när barnen skall vara pigga och väl utvilade till de utmaningar som väntar dem i backen. Här är Balcons de Bellevarde perfekt, då lägenheterna ligger ca två km från själva Val d´Isere by.

Lägenheter för skidåkare

I de funktionella och fräscha lägenheterna finns allt ni behöver för att sätta ramarna runt en härlig vecka. Här finns kök, så ni kan njuta av att laga hemmagjord mat tillsammans, duch och toalett och sist men inte minst så har ni en balkong, där ni kan njuta utav solnedgången över de snötäckta bergstopparna. Dessutom har varje lägenhet eget skidrum.

Till både den lilla och den stora familjen

Oavsett om ni är många eller få, så har vi plats till er i Balcons de Bellevarde. Här finns lägenhet till hela familjen men också till större grupper på åtta personer. Oavsett hur många ni kommer, så står vi redo att bjuda er välkomna till en vecka i snön!


*Minimiålder för att bo på Balcons de Bellevarde utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 1700 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: 85€/week

Parkering (mot betalning): on demand

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet i söderläge

2-rumslägenhet för 4 personer på ca 32 m2. Lägenheten består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med bäddsoffa, kök och badrum.


2-rumslägenhet i söderläge med bergsutsikt

2-rumslägenhet för 4 personer på ca 32 m2. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med bäddsoffa, kök och badrum.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - WiFi (gratis)

3-rumslägenhet i söderläge

3-rumslägenhet för 6 personer på 45-50 m2. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med två sängplatser, kök och två badrum.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - WiFi (gratis)

AccommodationTypes