Frankrike, Val d'Isere

Hotel Le Blizzard

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Le Blizzard

Här han man tänkt på allt...

Hotell Le Blizzard bjuder er välkommen till Val d'Isère och välkommen till en skidresa som ger dig 5-stjärniga upplevelser utöver dem du upplever på pisten. Detta är utan tvekan något av det finaste vi på Nortlander kan erbjuda.

Byggt 1963 – renoverat 2011

Detta klassiska hotell är från den tid då pjäxor av plast inte tidigare setts, det är byggt i början av 60- talet, då läderpjäxor var heta. Men 2011 gick hotellets alla rum igenom en omfattande renovering, så skuggan till läderpjäxor har därmed suddats bort.

Drömläge

Att skryta klär sällan någon men det är svårt att beskriva läget på detta boende på annat sätt. Utöver att det ligger i hjärtat av Val d'Isère har Hotel Blizzard pisten och liften snubblande nära huvudingången. Ni kan därför, allt efter hur snön har fallit, i stort sett klicka på skidorna utanför dörren.

Skidresa med frukost

Hotellets tre restauranger har ett läckert och kulinariskt utbud. Utöver hotellets huvudrestaurang finns det ytterligare två restauranger, varav den ena är mycket franskinspirerande och den andra är en grillrestaurang. Resan pris inkluderar frukostbuffé. På kvällen kan du gå till en av hotellets restauranger och äta något gott från menyn (ingår ej) eller testa någon av byns alla fina restauranger.

Avslappning och barnpassning

Släpp loss på i backarna. Hotellets stora wellnessavdelning med utomhuspool, bastu, jacuzzi, vilstolar och träningsfaciliteter väntar er när ni vänder tillbaka.

Dessutom har ni på Hotel Blizzard även möjlighet att mot betalning boka olika spabehandlingar. Skulle mamma och pappa ha behov av att njuta av detta utan att behöva tänka på de små, erbjuder hotellet även barnpassning. Efter skidåkning, wellness och en härlig middag, föreslår vi att ni tar en drink eller en kall öl i den mysiga loungebaren. Här avrundas dagen framför den öppna brasan.

Här har man tänkt på allt

Till er som ankommer i egen bil behöver inte fundera över parkeringsmöjligheter eftersom hotellet har ett eget parkeringsgarage. Le Blizzard är för dig, som letar efter en exklusiv men mysig semester av hög standard.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skidbuss: 30 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 22 euro per day

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Parkering (mot betalning): On request

Visa mer

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 30 euro per day

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum "Mountain View"

Dubbelrum om 23 kvm för 2 personer. Rummet har balkong i söderläge. Badrum med hårfön och separat toalett. Övrig utrustning inkluderar TV, wifi, minibar samt safe.

Balkong - Sängkläder - Minibar - Safe - Telefon - Dusch & toalett - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Luxe Mountain View"

Dubbelrum om 28 kvm utrustad med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Badrum med hårfön, separat toalett. Ni har även minibar, safe och en mindre loungegrupp intill balkongen som bjuder på en utsikt över bergen.

Balkong - Sängkläder - Minibar - Safe - Telefon - Dusch & toalett - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Luxe Village View"

Dubbelrum för två personer om ca 29–33 kvm med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Badrum med dusch och hårfön samt separat toalett. Mindre loungegrupp intill balkongen som bjuder på utsikt över byn. Ni har även TV, wifi, minibar samt safe.

Balkong - Sängkläder - Minibar - Safe - Telefon - Dusch & toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Luxe Superior Village View"

Lyxigt rum för 2 personer, 35kvm, med separat badrum och toalett, TV, internet, minibar och balkong med utsikt över staden.

Balkong – Badkar - Sängkläder - Minibar - Safe - Telefon - Dusch & toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (gratis)

Junior Suite "Village View"

Vackert inredd svit med en större dubbelsäng och två extra sängar samt eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Minibar - Safe - Telefon - Dusch & toalett - Handdukar - TV

Junior Suite "Mountain View"

Trevligt inredd svit för 2 personer med dubbelsäng, vardagsrum, badrum med badkar, TV, internet, minibar och balkong.

Sängkläder - Hårtork - Minibar - Safe - Telefon - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes