Frankrike, Val d'Isere

Hotell

Hotel Le Blizzard

Frukost

Fakta

Om Hotel Le Blizzard

Här han man tänkt på allt...

Nyrenoverad lyx

Hotell Le Blizzard bjuder er välkommen till Val d´Isere och välkommen till en skidsemester som ger dig femstjärniga upplevelser, utöver dem du upplever på pisten. Detta är utan tvekan, något av det finaste vi på Nortlander kan erbjuda.


Byggt 1963 – renoverat 2011

Detta klassiska hotell är från den tid då pjäxor av plast inte tidigare setts, det är byggt i början av 60- talet, då läderpjäxor var heta. Men 2011 gick hotellets alla rum igenom en omfattande renovering, så skuggan till läderpjäxor har därmed suddats bort.

Drömläge

Att skryta klär sällan någon, men det är svårt att beskriva läget på detta boende, på annat sätt. Utöver att det ligger i hjärtat av Val dÍsere har Hotell Blizzard pisten och liften snubblande nära huvudingången. Ni kan därför, allt efter hur snön har fallit, i stort sett klicka på skidorna utanför dörren.

Frukost med mera

Hotellets tre restauranger har ett läckert och kulinariskt utbud. Utöver hotellets huvudrestaurang finns det ytterligare två restauranger, varav den ena är mycket franskinspirerande och den andra är en grillrestaurang. Resan pris inkluderar frukostbuffé och middag kan köpas till.

Avslappning och barnpassning

Släpp loss på i backarna. Hotellets stora wellnessavdelning med utomhuspool, bastu, jacuzzi, vilstolar och träningsfaciliteter väntar er när ni vänder tillbaka.

Dessutom har ni på Hotell Blizzard även möjlighet, att mot betalning, beställa olika spabehandlingar. Skulle mamma och pappa ha behov av att njuta av detta utan att behöva tänka på de små, erbjuder hotellet även barnpassning. Efter skidåkning, wellness och en härlig middag, föreslår vi att ni tar en drink eller en kall öl i den mysiga loungebaren. Här avrundas dagen framför den öppna brasan.

Här har man tänkt på allt

Till er som kommer åkandes i egen bil, ni behöver inte fundera över parkeringsmöjligheter, då hotellet har ett eget parkeringsgarage. Le Blizzard är för dig, som letar efter en exklusiv, men mysig semester av hög standard.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skidbuss: 30 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukost

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Frukost: Ja

Garage: 22 euro per day

Husdjur: 30 euro per day

Jacuzzi: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Parkering (mot betalning): On request

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Junior Suite mountain view

Trevligt inredda svit för 2 personer, 37 eller 51 kvm, med dubbelsäng, vardagsrum, badrum med badkar, TV, internet, minibar och balkong.  
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Dusch och toalett - Handdukar -TV 
 

Junior Suite Village View

Vackert inredd svit med en större dubbelsäng och två extra sängar samt eget badrum.  
Sängkläder - Hårtork -M inibar - Kassaskåp - Telefon -Dusch och toalett - Handdukar - TV 
 

Dubbelrum Luxe Mountain view

Dubbelrum om 28 kvm utrustad med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Badrum med hårfön, separat toalett. Ni har även minibar, kassaskåp och en mindre loungegrupp intill balkongen som bjuder på en utsikt över bergen.  
Balkong - Sängkläder - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Dusch och toalett - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Dubbelrum Luxe Superior Village view

Lyxigt rum för 2 personer, 35kvm, med separat bad och toalett, TV, internet, minibar och balkong med utsikt över staden.  
Balkong – Badkar - Sängkläder - Minibar - Kassaskåp - Telefon -Dusch och toalett - Handdukar –TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum Luxe Village view

Dubbelrum för två personer om ca 29–33 kvm med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Badrum med dusch och hårfön samt separat toalett. Mindre loungegrupp intill balkongen som bjuder på utsikt över byn. Ni har även TV, wifi, minibar samt kassaskåp.  
Balkong - Sängkläder -Minibar - Kassaskåp - Telefon -Dusch och toalett-Handdukar –TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Dubbelrum Standard Mountain view

Dubbelrum om 23 kvm för 2 personer. Rummet har en söderliggande balkong. Badrum med tillgång till hårfön, separat toalett. Övrig utrustning inkluderar TV, wifi, minibar samt kassaskåp.  
Balkong - Sängkläder - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Dusch och toalett - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes