Frankrike, Val d'Isere

Hotel Ormelune

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Ormelune

Hotell Ormelune är ett modernt hotell med kvartspension och wellness, centralt i vackra Val D'Isere.

I hjärtat av franska Val d’Isère hittar du det stämningsfulla och färgglada Hotell Ormelune. Nära på skidåkning, fina hotellrum och wellness möjligheter - på Hotell Ormelune är du säker på en härlig vistelse som matchar det fantastiska skidområdet.

Centralt läge nära skidåkningen

På Hotell Ormelune bor du centralt i Val d’Isere och riktigt nära skidåkningen. En kort promenad på ca 50 meter kommer du till närmaste liften och det är minst lika kort promenad hem från pisten på eftermiddagen. Mycket lättare blir det inte!

Samtidigt bor du också precis runt hörnet från många av Val d’Iseres restauranger, barer, afterski och shopping. En helt perfekt utgångspunkt för att utforska byns alla möjligheter.

Modern inredning och wellness

Trots det mörka yttre så är Hotell Ormelune inredd ljust och modernt med en stor klick fantasi och färg. Det ger massor av liv och en stämningsfull atmosfär och den färgglada inredningen är precis det man behöver för att komma i semesterstämning!

Personalen är tillmötesgående och du kan vara säker på att de kommer göra sitt yttersta för att just din skidsemester blir oförglömlig.

Efter dagens utmaningar på skidor kan du slappna av helt och hållet i hotellets fantastiska wellnessområde med bastu, hamambad och möjlighet för massagebehandling. Om du inte blivit av med tillräckligt av energi i pisten kan du utnyttja tränings faciliteterna i wellnessområdet.

Restaurang och bar

När du bor på Hotell Ormelune får du kvartspension inkluderat vilket betyder att du kan njuta av frukost i restaurangen varje morgon innan du går loss i pisten. Middagen kan avnjutas i en av de närliggande restaurangerna i Val d’Isere. Ska det vara riktigt lätt kan du nöja dig med att gå till hotellets egna restaurang som bjuder på moderna franska middagsrätter.

Utöver det har hotellet en mysig bar där du kan avnjuta något gott att dricka framför den härliga öppna spisen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Faciliteter:

  • Bar
  • Skidförvaring med pjäxvärmare
  • Wellness och gym
  • Gratis wifi
  • Parkering (15 euro/dag)

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vad säger gästerna?

En tidigare gäst på Hotell Ormelune i Val d'Isère säger:
"Hotell Ormelune är i modern stil och har ett perfekt läge i centrum av Val d'Isère. Till och med i april var det möjligt att åka skidor till 20 meter från dörren. Personalen var tillmötesgående och mycket hjälpsamma. Hotellet har ett stort urval av rum, vi bodde i ett av av rummen i sydläge med balkong och fantastisk utsikt över pisterna och med härlig eftermiddagssol. Kan varmt rekommenderas." (Trustpilot)

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 25 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 15€/day

Konferensrum: Ja

Lounge: Ja

Parkering (mot betalning): 15€ pr day

Visa mer

Peis: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spa-behandlingar: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): On request only

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum "Small"

Dubbelrum på cirka 19 kvm med två enkelsängar, eget badrum med dusch och toalett samt telefon och tv.

Sängkläder – Safe – Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dubbelrum "Medium"

Dubbelrum på cirka 21 kvm med två enkelsängar, eget badrum med badkar och toalett samt telefon och tv.

Sängkläder – Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Large"

Stort dubbelrum på cirka 29 kvm med två enkelsängar och möjlighet för en extrasäng till ett barn vid förfrågan. I rummet finns även ett badrum med badkar, telefon, safe, tv och balkong mot syd med utsikt över pisterna.

Balkong - Sängkläder – Hårtork - Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Large+"

Stort dubbelrum på cirka 35 kvm med två enkelsängar, badrum med badkar, telefon, safe, tv och balkong mot syd med utsikt över pisterna.

Balkong - Sängkläder – Hårtork - Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

4-bäddsrum "Mezzanine Medium"

4-bäddsrum på cirka 35 kvm i två våningar. Ett badrum med badkar och toalett samt tv.

Sängkläder – Hårtork - Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

4-bäddsrum "Mezzanine Large"

4-bäddsrum på cirka 48 kvm i två våningar. Ett badrum med badkar, ett badrum med dusch och balkong mot syd med utsikt över berget.

Balkong - Sängkläder – Hårtork - Safe – Badkar/Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite "XLarge"

Suite för två personer på cirka 34 kvm. Ett sovrum med en stor dubbelsäng, ett vardagsrum med sittgrupp och ett badrum med badkar.

Sängkläder – Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Familjerum "XLarge"

Familjerum för två vuxna och två barn på cirka 42 kvm. Ett sovrum med en stor dubbelsäng, ett sov-krypin för barnen, ett vardagsrum med sittgrupp och ett badrum med badkar.

Sängkläder – Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite "Ormelune"

Suite för fyra personer på cirka 82 kvm. Två sovrum med stor dubbelsäng, ett vardagsrum med sittgrupp och två badrum med badkar.

Sängkläder – Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite "XXLarge"

Suite för sex personer på cirka 75 kvm. Ett sovrum med en stor dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och en övervåning med två enkelsängar. Två badrum, varav ett med badkar och ett med dusch. Vardagsrum med sittgrupp och tv.

Sängkläder – Safe – Badkar & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes