Frankrike, Val d'Isere

Chalet Izia

Fakta

Om Chalet Izia

Nybyggda, 5-stjärniga lägenheter som öppnade i december 2019 i Val d'Isère.

I december 2019 öppnade det 5-stjärniga Chalet Izia som ligger precis vid den legendariska pisten “M” i Val d’Isère. Chalet Izia består av 51 fina och moderna lägenheter som rymmer allt från 4 till 8 personer.

Läge

Lägenheterna ligger med ski-in/ski-out vilket gör att ni varje dag är snabbt ute i det 300 km stora pistområdet. Dessutom har alla lägenheter balkong där ni kan njuta av naturen och den vackra utsikten över bergen.

Avslappning i wellnessområdet

När dagen är slut så kan ni slappna av i det stora wellnessområdet som bland annat har swimmingpool, hamam, bastu, spa och massage. Då komplexet är byggt med fokus på familjer och barn så är det enkel tillgång till Rond Point des Pistes där skidskolan möts. Det finns även ett barnområde med både lek- och läsrum.

Hemlagad mat och fransk trivsel

Om kvällarna kan familjens kock laga god mat i det fullt utrustade köket. Det är också möjligt att låna raclette eller fondue-set i receptionen. Möjligheterna att testa på det franska köket är därför stora. Ett boende på Chalet Izia bjuder på lokal charm och äkta fransk alpstämning. Val d'Isère är en by med en exklusiv känsla och här får ni även en skidupplevelse utöver det vanliga.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Hoppas vi ses i Val d'Isère!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 90€/ week

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Visa mer

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 175€ /week

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

3-rumslägenhet 2-4 personer

3-rumslägenhet för upp till 4 personer på 60 kvm. Lägenheten innehåller 2 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med fyra sittplatser och ett soffområde. Det finns 2 badrum med toalett, varav det i ena finns en dusch och i det andra finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.

Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön 

3-rumslägenhet 2-4 personer med öppen spis

3-rumslägenhet för upp till 4 personer på 60 kvm med öppen spis. Lägenheten innehåller 2 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med fyra sittplatser, ett soffområde och en öppen spis. Det finns 2 badrum med toalett, varav det i ena finns en dusch och i det andra finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.

Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön

4-rumslägenhet 3-6 personer

4-rumslägenhet för upp till 6 personer på 80 kvm. Lägenheten innehåller 3 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med 6 sittplatser och ett soffområde. Det finns 3 badrum med toalett, varav det i två av dem finns dusch och i det tredje finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.

Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön

5-rumslägenhet 4-8 personer

5-rumslägenhet för upp till 8 personer på 135 kvm. Lägenheten innehåller 4 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med 8 sittplatser och ett soffområde. Det finns 4 badrum med toalett, varav det i tre av dem finns dusch och i det fjärde finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.

Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön

AccommodationTypes