Frankrike, Val d'Isere

Chalet/Stuga

Chalet Izia

Fakta

Om Chalet Izia

Nybyggda, 5-stjärniga lägenheter som öppnar i december 2019 i Val d'Isere.

- 5-stjärniga lägenheter

- Ski-in/ski-out

- Perfekt för hela familjen

- Stor och läcker wellness-avdelning

- I december 2019 öppnde det 5-stjärniga Chalet Izia som ligger precis vid den legandariska pisten “M” i Val d’Isere. Chalet Izia består av 51 läckra och moderna lägenheter som rymmer allt från 4 till 8 personer.


Läge

Lägenheterna har ski-in/ski-out vilket gör att ni varje dag är snabbt ute i det 300 km stora pistområdet. Dessutom har alla lägenheter balkong där ni kan njuta av naturen och den vackra utsikten över bergen.

Avslappning I wellness-området

När dagen är slut så kan ni slappna av i det stora wellness-området, som bland annat bjuder på swimmingpool, hamam, bastu, spa och massage. Då komplexet är byggt med fokus på familjer och barn så är det enkel tillgång till Rond Point des Pistes där skidskolan möts. Det finns även ett barnområde med både lek- och läsrum.

Hemmalagad mat och fransk trivsel

Om kvällarna kan familjens kock laga god mat i det fullt utrustade köket. Det är också möjligt att låna raclette eller fondue-set i receptionen. Möjligheterna att testa på det franska köket är därför stora. Ett boende på Chalet Izia bjuder på lokal charm och äkta fransk alpstämning. Val d’Isere är en by med en exklusiv känsla och här får ni även en skidupplevelse utöver det vanliga.


Hoppas vi ses i Val d’Isere!

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 80€/ Week

Jacuzzi: Ja

Lekrum: Ja

Visa mer

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

3-rumslägenhet för 2-4 personer


3-rumslägenhet för upp till 4 personer på 60 kvm. Lägenheten innehåller 2 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med fyra sittplatser och ett soffområde. Det finns 2 badrum med toalett, varav det i ena finns en dusch och i det andra finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.

Kokplattor - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön 


3-rumslägenhet med kamin för 2-4 personer


3-rumslägenhet för upp till 4 personer på 60 kvm med kamin. Lägenheten innehåller 2 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med fyra sittplatser, ett soffområde och en kamin. Det finns 2 badrum med toalett, varav det i ena finns en dusch och i det andra finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.
Kokplattor - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön

4-rumslägenhet för 3-6 personer


4-rumslägenhet för upp till 6 personer på 80 kvm. Lägenheten innehåller 3 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med 6 sittplatser och ett soffområde. Det finns 3 badrum med toalett, varav det i två av dem finns dusch och i det tredje finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong.
Kokplattor - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön

5-rumslägenhet för 4-8 personer


5-rumslägenhet för upp till 8 personer på 135 kvm. Lägenheten innehåller 4 sovrum med 2 sängar i respektive rum. Allrummet består av ett fullt utrustat kök, matbord med 8 sittplatser och ett soffområde. Det finns 4 badrum med toalett, varav det i tre av dem finns dusch och i det fjärde finns ett badkar. I lägenheten finns även en balkong. Kokplattor - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Brödrost - Mixer - TV - Handdukar - Badrockar - WiFi - Hårfön

AccommodationTypes