Frankrike, Val d'Isere

Hotel l'Avancher

Frukostpension

Fakta

Om Hotel l'Avancher

Mysigt hotell med möjlighet för a la carte- middag

Hotel l'Avancher ligger 5 minuter från liften och ett stenkast från skidbussen.

Rummen

Rummen har TV, internet, eget badrum. Alla rum är i rustik trä med en modern tvist.

Maten

Hotellet har en restaurang som erbjuder en god frukost och en à la carte middag. (Middagen måste man köpa till). På middagen är det stort fokus på de lokala, goda råvarorna som finns i området. Om du älskar vin så kan du få dig ett gott glas till maten. Om du är mer till cocktails så kan du gå till baren och slå dig ner i det mysiga loungeområdet.

Spa

Efter en lång dags skidåkning kan du vila benen i hotellets jacuzzi eller bastu.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 40 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Spa-behandlingar: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

Ångbastu: Ja

Dubbelrum "Comfort"

Dubbelrum comfort på 23 kvm. Rummet innehållet en dubbelsäng eller enkelsängar, badrum med badkar och toalett, TV, trådlöst internet, vattenkokare, kylskåp och safe. Rummet har balkong eller terrass.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Safe - Badrum & toalett - Handdukar - Telefon - TV - Vattenkokare - WiFi (gratis)

Dubbelrum "Comfort+"

Dubbelrum på 23 kvm. Rummet innehåller en dubbelsäng eller enkelsängar, badrum med badkar och toalett, TV, trådlöst internet, vattenkokare, kylskåp och safe. Rummet bjuder på utsikt över det vackra Bellevarde och har balkong eller terrass.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Safe - Badrum & toalett - Handdukar - Telefon - TV - Vattenkokare - WiFi (gratis)

Familjerum

Familjerum på 35 kvm. Rummet innehåller dubbelsäng eller enkelsängar, ett separat rum med våningsäng till barnen, badrum med badkar och toalett, TV, trådlöst internet, vattenkokare, kylskåp och safe. Rummet har balkong eller terrass.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Safe - Badrum & toalett - Handdukar - Telefon - TV - Vattenkokare - WiFi (gratis)

Junior Suite

Junior Suite på 52 kvm. Rummet innehåller två dubbelrum med dubbelsäng eller enkelsängar, två badrum, varav toaletter på dem bägge och dusch på ena och badkar på andra, vardagsrum, TV, trådlöst internet, vattenkokare, kylskåp och safe. Rummet har balkong eller terrass.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Safe - Badrum & toalett - Handdukar - Telefon - TV -  WiFi (gratis)

Suite

Suite på 60 kvm som består av två dubbelrum med dubbelsäng eller enkelsängar, ett rum med två enkelsängar och tre badrum med toalett, badkar eller dusch. Suiten har ett vardagsrum, TV, trådlöst internet, vattenkokare, kylskåp och safe. Rummet har balkong eller terrass.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Safe - Badrum & toalett - Handdukar - Telefon - TV -  WiFi (gratis)

AccommodationTypes