Frankrike, Val d'Isere

Résidence La Daille

Fakta

Om Résidence La Daille

Skulle du vilja bo i lugna omgivningar med bara 200 meter till liften i en lägenhet i Val d’Isère? Välkommen till Résidence La Dailles tjusiga lägenheter.

Gillar du Val d’Isère men det hade varit skönt at slippa folkmängden som ofta kommer med att bo mitt i skidorten? Då kan Résidence La Daille vara en idé. Dessa hemtrevliga lägenheter ligger i lugna omgivningar och med enbart 200 meter till den närmsta liften gör att du dessutom kommer snabbt ut i skidområdet varje morgon.

Lägenheter med det du behöver

Lägenheterna byggdes inte igår men de är hemtrevliga och håller en fin standard. De är perfekta för vännerna och om du åker på skidsemester med familjen så har många av lägenheterna våningssäng. Du hittar allt du kan tänkas att behöva på din skidsemester i lägenheterna. Du slipper till och med för att plocka fram diskborsten eftersom det finns en diskmaskin i köket så att du kan få mer tid för skidåkning.

Inköp runt hörnet

När du nu bor i en härlig lägenhet så är du även kock i ditt egna kök. Du hittar en lokal supermarket längre ned längs vägen där du kan handla in till flera goda måltider i lägenheten. Du har det mesta inom gångavstånd när du bor här - förutom själva Val d’Isères centrum. Skulle ivern om att utforska skidorten smyga sig på så kör bussen precis utanför dörren med cirka 5-10 minuters mellanrum.

Lugn och ro i La Daille

Lägenheterna ligger centralt i den charmiga orten La Daille med knappt 2 kilometer till själva Val d’Isère. Däremot bor du bara ett snöbollskast från pisten och korta 200 meter till närmsta lift.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på årets skidresa till Val d’Isère!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 1700 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): On demand

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Studio med sovalkov

Lägenhet på cirka 22 kvm för maximalt 4 personer. Inredd med uppehållsrum med bäddsoffa och en sovalkov med två sovplatser. Samt en kokvrå med matplats, diskmaskin, spis och mikrovågsugn. Det finns dessutom en balkong eller en liten terrass.
Sängkläder - Handdukar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet

Lägenhet på cirka 25 kvm för maximalt 4 personer. Inredd med sovrum med dubbelsäng och uppehållsrum med kök och två sovplatser. I köket som är förbundet med uppehållsrummet finns det matplats, diskmaskin, spis och mikrovågsugn. Det finns dessutom en balkong eller en liten terrass.
Sängkläder - Handdukar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet med sovalkov

Lägenhet på cirka 31 kvm för maximalt 6 personer. Inredd med sovrum med dubbelsäng och sovalkov med våningssäng, samt uppehållsrum med kök och två sovplatser. I köket som är förbundet med uppehållsrummet finns det matplats, diskmaskin, spis och mikrovågsugn. Det finns dessutom en balkong eller en liten terrass.
Sängkläder - Handdukar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes