Frankrike, Val d'Isere

Hotel Ski Lodge

Halvpension

Fakta

Om Hotel Ski Lodge

Välkommen till ett helt nybyggt hotell i Val d’Isère som stod klart inför vintern 2021/22. Här bor du i hjärtat av byn nära både skidåkningen och nattlivet – bättre läge finns knappt.

Det säger sig självt: Hotellet är nybyggt och är därför riktigt fint. Här finns inget att klaga på - varken på hotellet eller på läget.

Halvpension

När du bor på Hotel Ski Lodge är både frukost och middag inkluderat i priset. Varje morgon kan du se fram emot en god frukostbuffé som gör att du står dig för dagens utmaningar i backen.

När skiddagen sedan går mot sin ände väntar en 4-rätters meny på dig i hotellets restaurang. Här kan du vänta dig goda matupplevelser!

Skidresa med wellness

På hotellet hittar du en wellnessavdelning med bland annat bastu och hammam. Här kan du slappna av och njuta en stund med partnern, vännerna eller familjen.

Vill ni hellre umgås i vanliga kläder så finns det en trevlig bar med lounge och öppen spis på hotellet. Det ger perfekta tillfällen att lägga upp fötterna och njuta av en Aperol Spritz efter en lång dag!

Rummen

Även om de gemensamma utrymmena på hotellet är fina ska du ha ett ställe att sova. Rummen är moderna och här finns allt du behöver. Flera rum har balkong men om du önskar balkong ska du komma ihåg att boka ett rum med balkong.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Vi ses i Val d’Isere!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Eldstad: Ja

Garage: 90€ /week

Lounge: Ja

Reception: Ja

Visa mer

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 25€ /day

WiFi: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med badrum. Några rum har balkong.

Sängkläder - Badrum & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum

3-bäddsrum med badrum. Några rum har balkong.

Sängkläder - Badrum & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes