Italien, Cervinia

Lägenhet

Apartment Cretes Blanches

Fakta

Om Apartment Cretes Blanches

Crete Blanches är med sina enkla, rymliga lägenheter samt bra placering perfekt för familjer.

Det lite äldre lägenhetskomplexet Cretes Blanches har nästan ski-in/ski-out och har ett fantastiskt läge i Cervinia. Lägenheterna passar familjer som vill slippa släpa långt på barnens skidor till och från pisten.


Belägenhet

Du har ett utmärkt läge i förhållande till skidåkningen när du bor på Cretes Blanches. Den stora liften Plan Maison ligger endast 150 meter bort så du har skidåkningen nära till hands.Till centrala Cervinia är det ca 350 meter där man finner allt från klassiska, trevliga restauranger till bra shoppingmöjligheter och mataffärer.

Stora, rymliga lägenheter

Cretes Blanches bjuder på stora rymliga boenden med antingen 3- eller 4-rumslägenheter. Lägenheterna är av enklare standard men innehåller allt vad man behöver för en lyckad skidsemester. Ett utrustat kök, matplats, vardagsrum och eget badrum med dusch och wc finns i alla lägenheter.Hoppas vi ses i Cervinia!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 350 m

Avstånd till shopping: 350 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

3-rumslägenhet - max 6 personer

Lägenhet för upp till 6 personer på ca 50 m2. Lägenheten har ett kök/vardagsrum med matplats, soffa och balkong, ett sovrum med våningssäng, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch/wc.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV 

3-rumslägenhet - max 6 personer

Lägenhet för upp till 6 personer på ca 65 m2. Lägenheten har ett kök/vardagsrum med matplats, soffa och balkong, 2 sovrum med dubbelsäng och 2 badrum, ett med dusch och ett med badkar.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet - max 8 personer

Lägenhet för upp till 8 personer på ca 80 m2. Lägenheten är fördelad på två våningar. Ingången ligger på första våningen där det även finns ett kök/vardagsrum med matplats, soffa och balkong, ett sovrum med våningssäng och en enkelsäng, samt dusch/wc. En trappa upp till andra våningen leder till ett sovrum med våningssäng, ett sovrum med en dubbelsäng och en sovplats som står fritt när man kommer upp från trappan. På andra våningen finns även två badrum.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV 

4-rumslägenhet - max 7 personer

Lägenhet för upp till 7 personer på ca 75 kvm. Fördelad på två våningar. På den första våningen är entrén, kök/vardagsrum med matplats och soffa, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar. Den andra våningen är möblerad med två sovrum med våningssängar, varav det ena också innehåller en enkelsäng, samt dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV 

4-rumslägenhet - max 8 personer.

Stor lägenhet för upp till 8 personer på ca 80 m2. Lägenheten är fördelad på två våningar. På bottenplan finner man ingången, ett allrum med kök, matplats, soffa och balkong, ett sovrum med dubbelsäng, samt ett badrum. Tar man trappan upp finner ett litet sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningsäng och en enkelsäng och ytterligare ett badrum, med badkar.

 

4-rumslägenhet - max 8 personer

Stor lägenhet för upp till 8 personer på cirka 80 kvm. Lägenheten är fördelat på två våningar. På bottenplan finns en hall, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng, ett badrum med badkar och ett vardagsrum med TV. Tar man trappan ner i till källarplan hittar man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng, ett badrum med dusch och ett kök med matplats.
Balkong - Sängkläder - Kokplatta - Kylskåp - Handdukar - TV - Diskmaskin

AccommodationTypes