Italien, Cervinia

Apartment Cretes Blanches

Fakta

Om Apartment Cretes Blanches

Crétes Blanches är enkla lägenheter som är belägna nära pisten - så vill du komma ut på skidor snabbt på morgonen är dessa lägenheter något för dig.

På Crétes Blanches bor du väldigt nära skidåkningen, endast 100 meter från närmaste pist. Bor du här behöver du alltså inte släpa på varken dina eller någon annans skidor en längre bit.

Till centrum och flera restauranger, barer samt shoppingmöjligheter är det ca 350 meter från Apartment Crétes Blanches. Det är också här matbutiken ligger så att du kan köpa in italienska råvaror till de goda middagarna.

Enkla lägenheter nära centrum

Uppskattar du den italienska charmen? Lägenheterna på Apartment Crétes Blanches är enkelt inredda med allt du behöver på din skidresa. De ligger i ett äldre komplex där lägenheterna är privatägda, därav ska bilderna här på sidan ses som en vägledning. Lägenheterna är stora och rymliga, och består av antingen tre eller fyra rum.

Du får ett helt utrustat kök i lägenheterna så att du och ditt sällskap kan umgås över middagar som ni lagar tillsammans. Det är smidigt att köpa in ingredienser för att göra flera olika goda rätter då matbutiken ligger nära boendet. Vill ni också testa på restaurangutbudet i Cervinia har ni mycket att välja på en kort promenad bort.

I lägenheterna finns matplats och vardagsrum där ni kan slappna av och umgås på kvällarna. Då lägenheterna ligger i ett äldre komplex där de är privatägda, ska bilderna ses som en vägledning på hur det kan se ut.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ses vi i Cervinia?

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 350 m

Avstånd till shopping: 350 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

4-rumslägenhet "Q413"

Lägenhet på 115 kvm fördelat på två våningar med plats för 8 personer. På första våningen finns vardagsrum, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med dusch. På andra våningen finns ett rum med dubbelsäng, ett rum med våningssäng, badrum med dusch och kök med matplats. Andra våningen är i källaren där alla rum har fönster.
Balkong - Garage - Sängkläder - Handdukar - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Spishäll/Spisplatta - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet "Q401"

Lägenhet på 70 kvm fördelat på två våningar med plats för 8 personer. På första våningen finns allrum med kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar. På andra våningen finns ett rum med en säng på 120 cm (plats för 2 barn), ett rum med våningssäng och enkelsäng, ett rum med enkelsäng och badrum med badkar. OBS! Denna lägenheten har inte Wi-Fi.
Balkong - Garage - Sängkläder - Handdukar - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Spishäll/Spisplatta

AccommodationTypes