Italien, Cervinia

Hotel MonReve

Frukostpension

Fakta

Om Hotel MonReve

Mysigt frukostpensionat med ski-in/ski-out

Hotel MonReve är ett mysigt frukostpensionat och byggdes 2009. Det betyder att hotellet är fräscht och modernt. Inredningen ger en alpin atmosfär med möbler helt i trä.

Läget

Hotel MonReve ligger precis vid foten av pisten så du kan nästan åka hela vägen tillbaka till hotellet på skidor. På morgonen kan du klicka på skidorna och köra ner den korta biten till liften och vara uppe i skidsystemet på nolltid.

Maten

Varje morgon blir du serverad en härlig frukost i hotellets restaurang som ger dig tillräckligt med energi för att klara av en heldag av skidåkning. Efter att du ätit middag på kvällen kan du luta dig tillbaka i baren framför den öppna spisen och avnjuta en drink eller en varm dryck.
OBS! Eventuella allergier måste meddelas senast 1 vecka före ankomst.

Rummen

Rummen på hotellet är vackra och inredda helt i trä. Det finns eget badrum med toalett och dusch samt gratis badprodukter. Det finns även en platt-TV, hårfön och gratis wi-fi. Reser ni med bil till Alperna erbjuds här fri gästparkering.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa till Cervinia!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 600 m

Avstånd till centrum : 900 m

Avstånd till shopping: 900 m

Avstånd till skidbuss: 900 m

Avstånd till skiduthyrning: 900 m

Rum

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Eldstad: Ja

Garage: 5 euro/day

Reception: Ja

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

Solterrass: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum Standard

Fint dubbelrum som bjuder på fin utsikt över vinterlandskapet och bergen. Inrett med dubbelsäng eller två enkelsängar samt dusch/wc och balkong.
Balkong – Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes