Italien, Sauze d'Oulx

Chalet del sole

Halvpension

Fakta

Om Chalet del sole

Chalet del Sole är ett mysigt hotell med ski-in/ski-out, fantastisk panoramautsikt över Val di susa-dalen och trivsamma ljusa rum.

Skidåkning precis utanför dörren


Hotellet Chalet del Sole har ett enastående läge precis vid pisterna och ligger i direkt anslutning till Clotes-nedfartnera. Efter en lång dag i Sauze d’Oulx härliga skidsystem är det bara att glida in vid hotellet och klicka av skidorna.

Välsmakande måltider på lokala råvaror


Tack vare hotellets höga belägenhet har både dess trevliga bar, restaurang och terrass en enastående utsikt över Val di susa-dalen. I restaurangen serveras god frukost och en välkomponerad två-rätters middag. Hotellet har även en á la carte-meny fylld med rätter lagade på lokala råvaror, egenproducerade ostar och lokala viner.

Missa inte heller baren, där ni kan njuta av utsikten och ta en välförtjänt paus med några goda lättare smårätter.

Trivsamma rum


Hotellets rum är ljusa och mysiga med balkong. I alla hotellrum finns badrum med dusch, toalett och hårtork, satellit-tv och WiFi.

Bra att veta


På hotellet finns parkering och skidförvaring. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig skidsemester till Sauze d’Oulx och Chalet del Sole!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 20 m

Avstånd till centrum : 1000 m

Avstånd till shopping: 1000 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 1200 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: 5€/day

Lounge: Ja

Solterrass: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 35€/week

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum standard

Dubbelrum med dubbelsäng och eget badrum. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng eller en baby-säng för barn upp till tre år.
Balkong – Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes