Italien, Sauze d'Oulx

Hotel K2

Frukostpension

Fakta

Om Hotel K2

I centrum av Sauze d'Oulx ligger nya och 3-stjärniga Hotel K2 bara 250 meter från liften som gör det enkelt att ta sig ut i det fantastiska skidområdet.

Hotel K2 har ett superläge i Sauze d'Oulx centrum som är otroligt mysigt med sina små italienska gator.

Här bor du alltså mitt i smeten och kan snabbt hitta en mysig restaurang eller ett trevligt café för att njuta av en måltid medan du njuter av stämningen från en italiensk alpby.

Det är bara 250 meter till skidliften som tar dig vidare upp i det fantastiska skidområdet. Sauze d'Oulx ligger i skidområdet Via Lattea, även känt som Milky Way. Detta omfattar bland annat skidområdena Sestriere, Claviere och det franska Montgenèvre.

Totalt har du 400 km pist 250 meter från din hotelldörr.

Du bor bo här om

På Hotel K2 bor du i fina och stilfulla omgivningar, men det finns fler anledningar att välja detta hotell.

Om ett läge i skidortens centrum är viktigt för dig så kan du lugnt välja att bo här på din skidsemester för här bor du i hjärtat av Sauze d'Oulx.

Om du sätter pris på att kunna stiga upp till en god och solid frukost inför en lång dag i backen så kan du sätta kryss vid Hotel K2.

Hur smakar maten?

Varje morgon serveras det en läcker frukostbuffé så att du har massor av energi för att bege dig ut i skidbacken. Frukostbuffén är inkluderad i ditt boende. Hotellet serverar dessutom ett litet urval av traditionella rätter i sin lounge-bar.

Det kan varmt rekommenderas att gå ut och äta i Sauze men om du bara vill ha det hela serverat på ett silverfat finns det möjlighet att köpa till halvpension. Väljer du till halvpension äter du på hotellets restaurang och blir du serverad en 3-rätters meny med olika valmöjligheter.

 
Tillgång till faciliteter på K2 Hotel 

Om du väljer att bo på annexet kan du fortfarande ta del av alla faciliteter på Hotel K2. Din check-in sker i samma reception och alla måltider kommer att serveras på Hotel K2.  
 
När du bor i annexet får du det bästa av två världar, överkomliga priser och ett fantastiskt läge nära allt som Sauze d’Oulx har att erbjuda. 

Låter ovanstående som ett hotell som passar dina krav för en bra skidsemester? Välkommen till Hotel K2 i Sauze d'Oulx!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Riktigt trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: 20€ / night

Garage: 10€/night

Handikappsanpassade rum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Visa mer

TV-rum: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

Dubbelrum "Comfort"

Dubbelrum med dusch/wc.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum "Comfort"

3-bäddsrum med dusch/wc.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes