Italien, Sauze d'Oulx

Hotel Savoia Debili

Halvpension

Fakta

Om Hotel Savoia Debili

Bo centralt i Sauze d´Oulx på Hotel Savoia Debili.

Hotel Savoia Debili är ett familjedrivet hotell som ligger centralt i Sauze d’Oulx och med endast 100 meter till den närmaste liften - “Les Clotes”-liften.

Hotellrummen är enkla och inredda i klassisk alpin anda med många trädetaljer. Rummen är utrustade med bekvämligheter såsom tv och badrum med dusch och hårtork.

Spa

Hotel Savoia Debili har ett härligt spa där du kan njuta av ett turkist bad, bastu och jacuzzi. Tillgång till spat köper du i hotellreceptionen. Dessutom finns det ett gym på hotellet med fri tillgång.

Bra att veta

Alla vistelser inkluderar halvpension som serveras i hotellets restaurang. Varje morgon kan du njuta av en härlig frukostbuffé och på kvällen serveras en enklare middag bestående av förätt och varmrätt. Rätterna är inspirerade från lokalområdet vilket ger dig chansen att prova det italienska köket. Utöver det så serveras även en kall buffé bestående av grönsaker och små tilltugg.

Receptionen är öppen från 8-23 och hjälper dig gärna med att planlägga eller ge tips om dagens skidåkning. Det finns även tillgång till ett skidrum på hotellet med plats för dina skidor och pjäxor.

Om du ankommer i elbil finns möjligheten att ladda bilen inne i byn. Det finns en laddstation vid den offentliga parkeringen vid Carrefour Express. Om det dock inte skulle finnas plats vid Carrefour finns det fler laddstationer runt om i byn att ladda bilen på. Ett tips är att fråga guiderna när de hör av sig till dig veckan innan avresa för att få mer information om hur det fungerar.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet, antingen med kort eller kontant och är inte inkluderat i resans pris då vi inte har lov att hantera ekonomin mellan regering och gäst. Turistskatten varierar något men ligger normalt mellan € 0,50 - € 4,50 per person per natt. Som max kan det därför kostanden bli € 31,50 per person för en veckas vistelse. Avgiftens storlek beror på hotellets klassificering samt destinationen. Turistskatten inkluderar generellt sett inte barn – men kan variera beroende på ålder och destination. Läs mer om turistskatt här.

Hotel Savoia Debili önskar dig varmt välkommen!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Spa-behandlingar: Ja

Visa mer

Spelrum: Ja

Wellness: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum Standard med eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Bad & Toalett - Handdukar - TV - WiFi

Enkelrum Standard

Enkelrum Standard med eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Bad & Toalett - Handdukar - TV - WiFi 

AccommodationTypes