Italien, Sauze d'Oulx

Hotel Avalanche

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Avalanche

Vill du bo med skidåkningen utanför dörren mitt i Sauze d’Oulx? Då vill vi välkomna dig till Hotel Avalanche. otellet (måske kortere hvis man kan gå henover pisten)

På Hotel Avalanche behöver du inte bekymra dig för att behöva gå långt i pjäxor eller bära på massor av skidutrustning. Hotel Avalanche ligger nämligen precis vid sidan av pisten och endast 50 meter från liften “Clotes”.

Läge, läge, läge

Många skidåkare drömmer att under skidresan kunna bo med skidåkningen utanför fönstret och centrum runt hörnet. På Hotel Avalanche är det precis det du får. När du bor på Hotel Avalanche kan du nämligen klicka på dig skidorna precis utanför dörren för att ta dig ut i det fina skidområdet. Skidområdet, Via Lattea, bjuder på 400 pistkilometer och du får tillgång till det utan att behöva släpa skidorna en enda meter. Dessutom är det från hotellet endast 200 meter till centrum av Sauze d’Oulx.

Skidresa med frukost

På Hotel Avalanche behöver du inte oroa dig för hur du ska starta dagen - här får du en god frukostbuffé serverad varje morgon som garanterar för att du får en bra start på morgonen. Ta plats i restaurangen varje morgon för att fylla kroppen med massor av energi innan du ger dig ut i det fantastiska skidområdet.

Vill du slippa att oroa dig över middagsplanerna? Isåfall finns möjligheten att köpa till middag som serveras på en restaurang endast 200 meter från hotellet. Det finns även en liten genväg över pisten som gör att du endast behöver gå 50 meter.

Glädjer du dig att smaka på det italienska köket och allt vad Sauze d’Oulx har att erbjuda? Med endast 200 meter från centrum hittar du ett härligt urval av restauranger med itallienska specialiteter och läckra lokala viner.

Hotellrummen

Inför skidsäsongen 2022/2023 blev de 33 fina hotellrummen på Hotel Avlanche renoverade. Rummen är modernt inredda i stilren design. På alla rummen hittar du tv, Wi-Fi och badrum med dusch.

Utöver de fina rummen hittar du också ett trevligt loungeområde med bar på hotellet. Här kan du sitta och njuta av en drink eller en kaffe efter dagens skidåkning, eller om du inte riktigt känner dig klar att krypa till sängs efter middagen. På hotellet finns också en härlig altan – och vad är inte bättre än att avsluta skiddagen än på en solig terass med en kall drink eller öl i handen?

Parkering vid hotellet

Om du ankommer i elbil finns det möjlighet att ladda bilen i byn. Det ligger en laddningsstation vid den offentliga parkeringen vid Carrefour Express, men finns även fler stationer i byn. Fråga guiderna när de ringer veckan innan avresa för att få mer information.

Husdjur på skidresan

Om du vill ha med ditt husdjur på skidredan är detta boende något för dig. Husdjur är välkomna här på begäran och mot en extra avgift. Skriv till oss för att få ett pris på vad det kan kosta.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kort och är inte inkluderat i resans pris då vi inte får lov att hantera ekonomin mellan regeringen och gästen. Turistskatten per person per natt varierar mellan € 0,50 - € 4,50. Det kommer därför som max bli debiterat € 31,50 per person för en veckas vistelse. Avgiftens storlek grundar sig i den officiella hotellklassificeringen och destinationen. Det tas inte ut någon turistskatt för barn – dock kan åldern variera från land, destination och hotell. Läs mera om detta här.

Vi glädjer oss att välkomna dig till Hotel Avalanche i Sauze d’Oulx!

Avstånd

Avstånd till pist : 10 m

Avstånd till lift: 10 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Handikappsanpassade rum: Ja

Reception: Ja

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum med möjlighet för en extrasäng.
Sängkläder – Hårtork - Badrum & toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes