Österrike, St. Anton

Lägenhet

Haus Emil Mall

Inkl. 6 dagars liftkort inkl. transfer

Välj rum

28 jan lör
4 feb lör
11 feb lör
18 feb lör
25 feb lör

Alternativ 1

1 x 2-rumslägenhet 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • Kaffemaskin
 • Frys
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
 • Mikrovågsugn
28 jan lör
4 feb lör
11 feb lör
18 feb lör
25 feb lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Haus Emil Mall

Haus Emil Mall passar perfekt för stora men också mindre sällskap som vill ha moderna och centrala lägenheter.

Vill ni bo i en lägenhet som ligger centralt men i ett lugnt område i St. Anton? Detta boende ligger centralt i St. Anton och erbjuder 4 nyrenoverade lägenheter för 2-9 personer. 

Centralt men lugn omgivning

Trots Emil Mall's mycket centrala läge störs man inte av oväsen från gatan. Samtidigt ligger den lite mer livliga huvudgatan en kort promenad ifrån boendet. Här hittar ni bland annat mataffär, bageri och restauranger. Dessutom ligger närmaste lift cirka 5-10 minuters promenad bort.  

Hur ser boendet ut?

Huset rymmer 4 fina lägenheter av varierande storlek, alla har renoverats under de sista åren. Det finns allt du behöver för din skidresa inklusive ett fullt utrustat kök. Det finns även wifi att använda. 

Värt att veta

För er som tar bilen till St. Anton finns även gratis parkering. Dessutom kan ni förvara era pjäxor i skidrummet som har pjäxvärmare.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Låter det intressant? Slå oss en signal, så berättar vi mer.

Ha en riktigt härlig skidresa!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på Emil Mall utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 450 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi (mot betalning): 10 euro per lejlighed

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 42kvm. Lägenheten består av en hall, ett separat dubbelrum, vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. ugn och diskmaskin, badrum med dusch och wc samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn- Handdukar – TV

2-rumslägenhet (max. 5 pers.)

Tvårumslägenhet för fem personer på ca 50kvm. Lägenheten består av en hall, ett separat dubbelrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. Ugn och diskmaskin, badrum med dusch och wc samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn- Handdukar – TV

3-rumslägenhet (max 6 pers.)

Trerumslägenhet för fyra till sex personer på ca 70kvm. Lägenheten är läckert inredd med hall, två separata sovrum, ett större vardagsrum med matplats och TV, stort öppet kök med bl.a. ugn och diskmaskin, separat badrum och toalett samt balkong.
Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn – Terrass - Handdukar –TV 

4-rumslägenhet (max 8 pers.)

Stor fyrarumslägenhet för åtta personer (ev 10 om de två extra är barn) på 140kvm. Lägenheten består av en hall, stort vardagsrum med soffgrupp och TV som hänger ihop med lägenhetens öppna kök med matplats för upp till tio personer. Det finns tre separata sovrum i lägenheten med vardera tre, tre och två sovplatser, samt 2 separata badrum med toalett.
Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn – Kylskåp - Handdukar –TV

Studio 2 personer

Lägenhet för 2 personer bestående av en hall vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. Ugn och diskmaskin, badrum med dusch och toalett samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn– Kylskåp -Handdukar – TV

Resplan

Utresa

Avresa 28.01.2023 - 11:50 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 28.01.2023 - 14:15 - Innsbruck
Restid 2:25
Flygnr. SK7857
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Hemkomst

Avresa 04.02.2023 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 04.02.2023 - 17:35 - Stockholm, Arlanda
Restid 2:20
Flygnr. SK7858
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes