Österrike, St. Anton

Haus Emil Mall

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Haus Emil Mall

Haus Emil Mall passar perfekt för stora men också mindre sällskap som vill ha moderna och centrala lägenheter.

Vill ni bo i en lägenhet som ligger centralt men i ett lugnt område i St. Anton? Detta boende ligger centralt i St. Anton och erbjuder 4 nyrenoverade lägenheter för 2-9 personer.

Centralt men lugn omgivning

Trots Emil Mall's mycket centrala läge störs man inte av oväsen från gatan. Samtidigt ligger den lite mer livliga huvudgatan en kort promenad ifrån boendet. Här hittar ni bland annat mataffär, bageri och restauranger. Dessutom ligger närmaste lift cirka 5-10 minuters promenad bort.
Hur ser boendet ut?

Huset rymmer 4 fina lägenheter av varierande storlek, alla har renoverats under de sista åren. Det finns allt du behöver för din skidresa inklusive ett fullt utrustat kök. Det finns även wifi att använda.

Värt att veta

För er som tar bilen till St. Anton finns även gratis parkering. Dessutom kan ni förvara era pjäxor i skidrummet som har pjäxvärmare.

När du bokar en lägenhet eller frukustpension i St. Anton kan du köpa till middag (3-rättersmeny) på Heart Hotel Arlberg. Unna dig säsongsinspirerade rätter från våra kockar och njut av att slippa laga mat en eller flera kvällar. Om du köper till detta är du välkommen att sätta dig till bords mellan kl. 19:00 och 20:00.

Du har även möjlighet att köpa tillträde till wellnessområdet på Heart Hotel Arlberg. Om kroppen behöver lite avkoppling efter en lång dag i backen är detta ett bra ställe att tillbringa din eftermiddag. När du köper tillträde får du ett välkomstpaket med handdukar, tofflor och schampo/balsam.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Låter det intressant? Slå oss en signal, så berättar vi mer.

Ha en riktigt härlig skidresa!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på Emil Mall utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – med kontant. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 450 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi (mot betalning): 10 euro per lejlighed

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 42kvm. Lägenheten består av en hall, ett separat dubbelrum, vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. ugn och diskmaskin, badrum med dusch och wc samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn- Handdukar – TV

2-rumslägenhet (max. 5 pers.)

Tvårumslägenhet för fem personer på ca 50kvm. Lägenheten består av en hall, ett separat dubbelrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. Ugn och diskmaskin, badrum med dusch och wc samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn- Handdukar – TV

3-rumslägenhet (max 6 pers.)

Trerumslägenhet för fyra till sex personer på ca 70kvm. Lägenheten är läckert inredd med hall, två separata sovrum, ett större vardagsrum med matplats och TV, stort öppet kök med bl.a. ugn och diskmaskin, separat badrum och toalett samt balkong.
Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn – Terrass - Handdukar –TV 

4-rumslägenhet (max 8 pers.)

Stor fyrarumslägenhet för åtta personer (ev 10 om de två extra är barn) på 140kvm. Lägenheten består av en hall, stort vardagsrum med soffgrupp och TV som hänger ihop med lägenhetens öppna kök med matplats för upp till tio personer. Det finns tre separata sovrum i lägenheten med vardera tre, tre och två sovplatser, samt 2 separata badrum med toalett.
Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn – Kylskåp - Handdukar –TV

Studio 2 personer

Lägenhet för 2 personer bestående av en hall vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. Ugn och diskmaskin, badrum med dusch och toalett samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn– Kylskåp -Handdukar – TV

AccommodationTypes