St. Anton

Skidresor till St. Anton

St. Anton - en legendarisk skidort

Vi är stolta över att kunna presentera skidresor till St. Anton ännu en gång och vi är stolta över det program vi har samlat ihop för denna underbara destination. Ramarna finns här, nu skall de bara fyllas ut med glada semesterminnen.

Sankt Anton, Stanton eller bara Anton. Kärt barn har många namn och om du gillar Österrike kommer du att älska skidresor till St Anton.

Här finner du inte bara ett av världens mest eftertraktade skidområde utan också härlig stämning på och utanför pisten, som du aldrig upplevt den förr. Det är nästan omöjligt att tänka på skidsemester i Österrike, utan att tänka på St. Anton. Det finns ingen annan skidby som omfamnar en så bred målgrupp, som en skidresa till St Anton.

5 snabba om St. Anton

  • Riktigt bra puderåkning
  • Varierad skidåkning
  • Livlig by 
  • Plats för hela familjen
  • Tidigare VM-värd

Läs mer om St. Anton här 

 

Flyg & transfer på skidresan till St. Anton

Vi erbjuder skidresor till St. Anton med flyg från Arlanda, Kastrup och Landvetter. Självklart är transfer till skidorten alltid inkluderad i våra skidresor med flyg.

Se skidresor till St. Anton med flyg från Arlanda

Se skidresor till St. Anton med flyg från Kastrup

Se skidresor till St. Anton med flyg från Landvetter

Faktabox

305 km pister

88 liftar

131 kmBlå pister
123 kmRöda pister
51 kmSvarta pister

St. Anton

Byns höjd 1304 m

Högsta skidåkning 2811 m

Liftkapacitet 144711 per/t

Offpist Ja

Längsta nedfart 9 km

Fun-parkJa

Skidåkning

Barn

Nybörjare

Erfarna

Experter

Offpist

Snowboard

Byn

Charm

After-ski

Shopping

Matställen

Webcam

St. Christoph

Galzig Bergstation

Gampen

Rendl

Populära skidresor till St. Anton med flyg från Arlanda

Populära skidresor till St. Anton med flyg från Kastrup

Skidåkning i St. Anton

Upptäck pist- och offpiståkning i skidområdet i Sankt Anton

St. Anton är utan tvekan Österrikes legendariska tungviktare. Skidområdet var värd för det alpina VM år 2001.

Med liftkortet får ni tillgång till hela Arlbergområdet som är det största skidområdet i hela Österrike. Det består tillsammans med St. Anton, av St. Christoph, Stuben, Lech och Zürs.

Här finns 305 km underbara pister för alla nivåer med 97 liftar som tar er runt systemet och hjälper er att nå nya höjder och vyer.

Det stora skidområdet täcker in byarna, Lech, Zürs, St. Christoph och självklart St. Anton, och hänger ihop i ett effektivt och logiskt lift- och buss-system.

 

Offpist i St. Anton

Utanför de 305 kilometerna av preparerade pister hittar du ett sant offpist-mecka, missa inte offpiståkning i Stuben och den omtalade Langenskogen!

Skidresa till St Anton är en favorit bland duktiga skidåkare, inte så konstigt med det stora utbudet av pist- och offpiståkning!

Om skidorten St. Anton

Skidresor och skidsemester i St Anton

I St Anton finns fantastiska offpistmöjligheter, spa & wellness, lyxhotell, femstjärniga restauranger och sprudlande nattliv. Men bortom gågatans festligheter finns det även gemytliga och lugna omgivningar som även gör det möjligt för barnfamiljen att njuta av denna pärla mitt i Arlbergområdet.

Lägenheter och hotell i St Anton - boende som passar alla

Boende i St Anton består av allt från fina lyxiga hotell och mysiga chalet lägenheter i centrum till mer enklare lägenheter och hotell i bydelen Nasserein. Här finns alltså både klassiska, men också nyare design hotell som ligger sida vid sida på den charmiga gågatan. 

Skidresor med barn i St Anton

St Anton har ett stort skidområde med ett brett utbud av skidåkning. Skidresor till St Anton med barn passar bäst om barnen åkt skidor tidigare. Om barnen behöver träna sina färdigheter är det i den lokala skidskolan som barnen träna sin skidåkning. Som familj och på jakt efter ett lugnare boende rekommenderar vi våra gäster att välja ett hotell eller lägenheter en bit bort från gågatan i byns centrum

Skidskola i St Anton? Slipa på skidåkningen

Vi arbetar tillsammans med de lokalt ledande skidskolorna med kvalitetsundervisning på hög nivå. Den lokala skidskolan har massor av kunniga skidinstruktörer som kan förbereda dig inför utmaningarna på pisterna.

Afterski och nattklubbar i St Anton

Skidresor till St. Anton passar alla, inte minst dig som är riktigt festsugen! St. Anton blir med all rätt kallad för afterskins vagga och man hittar här ett nästan överdådigt festligt utbud av afterski uppe I backen såväl som nere i byn. Här tillgodoses allas behov oavsett om du vill ha live-musik i gemytliga omgivningar, pjäxdans på borden till DJ Ötzi eller internationella hits med alla ungdomarna. Festen passar, liksom byn, alla!

Men vad du än gör, missa inte ställen som Mooserwirt, Postkeller eller Krazy Kanguruh!

Restauranger i St Anton

Skidresor i St. Anton bjuder även på kulinariska upplevelser i särklass. Här finns ett brett utbud av nationella och internationella restauranger. Vill du ha en god schnitzel, rekommenderar vi att ni ställer in skidorna mot de exklusiva skidbyarna Lech och Zürs.

I St. Anton står det välsorterade utbudet av restauranger på allt från "Hamburgarhak" där du får en burgare för 5 euro, till La Hacienda, som serverar utsökta härligheter i lyxig miljö.

På skidresan i St Anton behöver du inte gå hungrig!

Ladda upp på skidresan

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Vill du veta mer om St. Anton?

Läs gärna våra artiklar som vi skrivit om denna fantastiska skidort!

Hotellkarta

AccommodationTypes

I St. Anton samarbetar vi med Sport Jennewin i både St. Anton och Nasserein beroende på vilket som ligger närmast ditt boende.

4 nivåer på utrustningen:

BRONZE: För nybörjaren eller mindre erfarna skidåkare med 0-4 års erfarenhet.
SILVER: För den mer erfarna åkaren med 4-6 års erfarenhet.
GOLD: För den mer erfarna åkaren med mer än 6 års erfarenhet.
PLATINUM: Till den mycket erfarna åkaren som även vill åka offpist.

Boka skidhyran på MIN BOKNING eller ring till oss på 040-664 70 80 om du behöver hjälp.

MIN BOKNING

Få ett reseförslag till St. Anton

Fyll i formuläret så hjälper vi dig så snart vi kan!

Då gillar du nog även... Är St. Anton något för dig?