Frankrike, Les Menuires

Residence Chanteneige Croisette

Fakta

Om Residence Chanteneige Croisette

Vill du bo i lägenheter med ett perfekt läge till pisten? Välkommen till Residence Chanteneige Croisette.

I Les Menuires, i de tre dalarna, ligger lägenhetskomplexet Residence Chanteneige Croisette. Lägenheter för dig som vill spendera din skidresa tillsammans med din närmsta familj, vänner eller din partner.

Läge

Med korta 100 meter till skidliften ligger Residence Chanteneige Croisette mitt i hjärtat på den franska skidorten Les Menuires. Från Menuires kan du enkelt komma ut i skidområdet och de tre dalarnas enorma lekplats av pister. Här behöver du varken gå långt i dina pjäxor eller släpa på dina skidor – och det kallar vi ski-in/ski-out. Frågar du oss så finns det inget bättre!

Älskar du det franska köket och vill äta dig igenom Les Menuires så ligger Residence Chanteneige Croisette i centrum av orten La Croisette. Du hittar gott om restauranger, barer och shopping precis utanför lägenhetskomplexets dörr. Det gör det lätt för dig att smaka på goda lokala Savoyard-rätter och lokalt vin.

Vill du hellre själv stå för matlagningen och visa dina kockkunskaper för dina medresenärer så ligger inköpsmöjligheter bara 50 meter bort från lägenhetskomplexet. Få inspiration bland de franska specialiteterna och laga en utsökt middag till familjen eller vännerna.

Lägenheter med plats för alla

På Residence Chanteneige Croisette kan du njuta av ditt morgonkaffe med utsikt över de snötäckta bergstopparna - de flesta lägenheter har nämligen balkong med fantastisk utsikt.

På Residence Chanteneige Croisette finns det två typer av lägenheter. Den ena typen är en studiolägenhet med plats för upp till fyra personer och den andra är en enrumslägenhet med plats för upp till fem personer. Lägenheterna är inredda i en simpel stil med alla faciliteter som behövs för din skidsemester i Les Menuires. Alla lägenheter har vardagsrum med bäddsoffa, en funktionell kokvrå och ett badrum med separat toalett.

Maten i lägenheten står du själv för men med den funktionella kokvrån har du stor möjlighet för att visa upp dina matlagningskunskaper. I vardagsrummet kan du slå dig ner med familjen eller vännerna och koppla av efter dagens skidåkning, samt kanske köra en runda sällskapsspel tillsammans.

Om du kör bil till Les Menuires kan du parkera vid Les Chalet du Soleil. Det finns även möjlighet för att parkera i ett parkeringsgarage mot betalning. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid den allmänna parkeringen Parking De La Croisette men det finns även fler i byn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig skidresa till Les Menuires!

Avstånd

Avstånd till pist : 20 m

Avstånd till lift: 25 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Miniugn Ja

Ingen slutstädning Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Studio 4 personer

Studiolägenhet på cirka 32 kvm. I uppehållsrummet finns det bäddsoffa med sovplats för 2 personer och avskärmat finns det ytterligare bäddsoffa/utfällbar säng med sovplats för 2 personer. Fint mindre kök tvo kokplattor, kylskåp m. frys, ugn eller mikrovågsugn, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrum med separat toalett. Samt har lägenheten balkong.

2-rumslägenhet 5 personer

Lägenhet på cirka 42 kvm. I uppehållsrummet finns det bäddsoffa med sovplats för 2 personer og en utdragbar säng. Det finns ett mindre kök med 4 kokplattor, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och diskmaskin. I sovrummet finns två enkelsängar. Badrum med separat toalett. Samt har lägenheten balkong.

AccommodationTypes