Frankrike, Les Menuires

Residence les Alpages de Reberty

Fakta

Om Residence les Alpages de Reberty

Omringad av snötäckta berg bor du i stiliga lägenheter på Premium Residence Les Alpages de Roberty i Les Menuires.

Det charmiga och inbjudande lägenhetskomplexet Premium Residence Les Alpages de Roberty tar varmt emot dig! Detta trevliga lägenhetskomplex er ideellt för dig som önskar at bo vid pistens slut och mitt i hjärtat av skidmekkat "De tre dalarna". Bli förtrollad av den betagande panoramautsikten över de snötäckta bergen som omger lägenhetskomplexet.

Lägenhetskomplexet är charmigt och byggt i en autentisk chalet-stil med stora mängder trä och sten. Det gör att du inte tvivlar över att du befinner dig i de franska Alperna när du är här.

Beläget vid pistens slut

Premium Residence Les Alpages de Roberty ligger perfekt vid pistens slut med bara 200 meter till skidåkningen och dessutom i 2.000 meters höjd. Så snart som du går utanför dörren blir du överväldigad av det vackra bergslandskapet och du behöver varken gå långt i dina pjäxor eller släpa på dina skidor när det är snabbt och enkelt att ta sig ut i det stora skidområdet "De tre dalarna" - Det blir inte bättre än så!

Är du en äkta matentusiast och gillar att upptäcka? Då är Les Menuires platsen för dig! Centrum ligger 1.500 meter från lägenhetskomplexet och här finns flera restauranger, barer och butiker att välja mellan. Du kan smaka på traditionella savojiska rätter och njuta av lokala viner. Skulle du tänka att 1.500 meter är för långt till centrum så kan du vara lugn! Det finns en busshållplats i närheten av lägenhetskomplexet där du kan hoppa på shuttlebussen som kör dig till centrum och som dessutom är gratis. Enklare blir det inte!

Gillar du att själv laga mat så ligger en mataffär bara 50 meter från lägenhetskomplexet, vilket gör det lätt att handla in till en utsökt middag till familjen eller vännerna. Du kan givetvis även utforska de fantastiska franska specialiteterna!

SPA och wellness

Har du använt upp alla dina krafter efter en hel dag med skidåkning så kan krafterna samlas igen i lägenhetskomplexets SPA- och wellnessavdelning. Stig in i en värld med avkoppling och få släppt all stress och bekymmer.

Njut av värmen i bastun, hoppa ner i den avkopplande bubbelpoolen eller om du verkligen vill skämma bort dig kan du prova hamamen. Det sägs göra underverk för kroppen efter en aktiv dag.

I den luxuösa och avkopplande miljön kan du få lugn och ro och det bästa av allt är att du även kan njuta av deras Deep Nature SPA-avdelning mot ett tillägg. Du kan enkelt boka tid i receptionen.

Om du skulle vilja skämma bort dig ytterligare kan du även boka flera olika massagebehandlingar mot betalning. Välj den som passar dig bäst och låt de duktiga terapeuterna ta hand om dig så kommer du att lämna SPA- och wellnessavdelningen med ny energi.

Om du kör till Les Menuires kan du parkera vid Premium Residence Les Alpages de Roberty. Skulle du hellre vilja parkera i ett garage kan du göra det mot betalning. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen Parking De La Croisette. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 1500 m

Avstånd till skiduthyrning: 70 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Handikappvänligt: Ja

Lekrum: Ja

Parkering (mot betalning): Surcharge

Reception: Ja

Visa mer

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 75€/week

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet för 4 personer

Lägenhet på ca. 26-28 kvm med ett sovrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns även en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har också en balkong.

2-rumslägenhet med sovalkov för 6 personer

Lägenhet på ca. 34-38 kvm med ett sovrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en sovalkov med en våningssäng som rekommenderas för barn. Det finns även en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har också en balkong.

3-rumslägenhet för 6 personer

Lägenhet på ca. 44 kvm med två sovrum. Det ena sovrummet har två enkelsängar och det andra har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns även en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet. Två badrum varav ett har dusch och det andra har badkar samt separat toalett. Lägenheten har också en balkong.

3-rumslägenhet med bergsutsikt för 6 personer

Lägenhet med bergsutsikt på ca. 44 kvm med två sovrum. Det ena sovrummet har två enkelsängar och det andra har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns dessutom en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet. Två badrum varav ett har dusch och det andra har badkar samt separat toalett. Lägenheten har också en balkong.

3-rumslägenhet med loft för 8 personer

Lägenhet på ca. 60-63 kvm med två sovrum och loft. Det ena sovrummet har två enkelsängar och det andra har en dubbelsäng samt på loftet finns två enkelsängar. Det finns dessutom en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet. Två badrum varav ett har dusch och det andra har badkar samt separat toalett. Lägenheten har också en balkong.

4-rumslägenhet med öppen spis för 8 personer

Lägenhet på ca. 80-82 kvm med tre sovrum. Ett sovrum har en dubbelsäng och de andra två sovrummen har två enkelsängar i varje. Det finns dessutom en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet. Två badrum varav ett har badkar och det andra har dusch och toalett. Lägenheten har också en balkong.

5-rumslägenhet för 10 personer

Lägenhet på ca. 82 kvm med fyra sovrum. Ett sovrum har dubbelsäng och de andra tre sovrummen har två enkelsängar i varje. Det finns dessutom en bäddsoffa med två sovplatser i köket/vardagsrummet. Två badrum varav ett har dusch och det andra har badkar och toalett, samt två separata toaletter. Lägenheten har också en balkong.

AccommodationTypes